Cantaires Competirà en Lliga EBA

Cantaires Competirà en Lliga EBA

COMUNICAT OFICIAL

El Cantaires Tortosa jugarà la propera temporada a Lliga EBA. Un dia després de presentar l’aval, la Federació Espanyola de Bàsquet ens han donat el vist i plau i Tortosa tindrà un equip de bàsquet en una lliga nacional.
La directiva del club ha apostat per aquest repte que suposa un pas endevant en les aspiraciones del club per ser una entitat referent a nivell esportiu, creixent des de la base i competint a la màxima categoría. Cal recordar que el CB Cantaires Tortosa inscriurem 18 equips aquesta propera temporada respecte l'anterior temporada que es van presentar 15 equips.
Val a dir que l'ascens no ha estat de forma directa ni guanyat a la pista pero pensem que l'entitat ha d'aprofitar aquesta oportunitat que li ha brindat la FCBQ i la FEB invitan-nos a competir en la competició.
Comentar que la Liga Española de Baloncesto Amateur (EBA) és una competició organitzada per la Federació Espanyola de Bàsquet, i es tracta de la quarta lliga en importància de les que es disputen a l’Estat espanyol. La lliga es disputa simultàniament en 5 grups i, en el cas dels equips catalans, la temporada 2017-2018 podrien quedar també emparellats amb els representants balears i aragonesos. Ara el club tortosí haurà de replantejar l’organització interna i dotar-lo d’una major estructura.
El cos tècnic ja està treballant amb la nova incorporació de jugadors per confeccionar la plantilla.
CB CANTAIRES TORTOSA

 

No es permeten més comentaris.