Col·laboració -DAVIMA-

Col·laboració -DAVIMA-

El CB Cantaires Tortosa ha arribat a un acord de col·laboració amb l'empresa DAVIMA- Rent a Car- per la propera Temporada 2015-16 on el club jugarà a 1ª CATALA.
DAVIMA- Rent a Car- serà col·laborador de l'entitat i proveïdor oficial del CB Cantaires Tortosa, concretament del Sènior Masc. per a tots els desplaçaments que realitzarà per enfrontar-se com a visitant als equips del Grup II -Cat. 1ª Catalana-.
El CB Cantaires Tortosa vol agraïr el suport de la Delegació de DAVIMA- Tortosa- i anima a tots els socis, pares i simpatitzants a gaudir de les aventatges d'aquest servei del Rent a Car.

DAVIMA- Rent a Car- es va fundar al 1994 a la ciutat de Vinaròs. És una empresa que en els seus inicis es va centrar en el lloguer de vehicles industrials . No obstant això , amb el pas del temps va anar ampliant els seus serveis fins a comptar amb una àmplia gamma devehicles incloent turismes , mini - bus i vehicles industrials de càrrega.
L'empresa va ser consolidant-se any rere any com a referent de la zona dins del sector del lloguer de vehicles , creant estrets vincles comercials amb clients que perduren des dels seus inicis.
DAVIMA- Rent a Car- és una empresa dinàmica que ha sabut adaptar-se a les necessitats dels seus clients en tot moment , així com a les exigències del mercat d'aquests últims anys .

Pàgina web:
http://www.davima.net/

CB CANTAIRES TORTOSA

No es permeten més comentaris.