Col·laboració -EBRETIC ENGINYERIA-

Col·laboració -EBRETIC ENGINYERIA-

El CB Cantaires Tortosa ha arribat a un acord de col·laboració amb l'empresa EBRETIC ENGINYERIA per la propera Temporada 2015-16. EBRETIC ENGINYERIA serà col·laborador de l'entitat i proveïdor oficial del Servei de Telecomunicacions del CB Cantaires Tortosa.
El CB Cantaires Tortosa vol agraïr el suport de EBRETIC ENGINYERIA i anima a tots els socis, pares i simpatitzants a contractar i gaudir dels aventatges d'aquesta empresa de comunicacions.

EBRETIC ENGINYERIA és una empresa de serveis professionals d’Enginyeria i Comunicacions, on el seu objectiu és proporcionar solucions de connectivitat interna i d'accés a Internet a les persones i empreses del territori, a través dels més de 70 punts de repetició que tenen escampats arreu de les comarques del Baix Ebre i Montsià.
Aquests punts de distribució estan enllaçats o bé mitjançant fibra òptica o bé amb radioenllaç de banda lliure. A més a més, també proporcionem connectivitat a través de fibra òptica a Tortosa i als polígons industrials Baix Ebre (Campredó) i Estació de Mercaderies (L'Aldea)
EBRETIC ENGINYERIA són poveïdors de veu sobre IP oferint serveis de central virtual o física si escau i experts en el disseny i implementació de sistemes de cablejat estructurat.

http://www.ebretic.com/

No es permeten més comentaris.