Fitxatge DAVID KING

  • David King 1
  • David King 2

El CB Cantaires Tortosa anuncia a tots els seus socis i simpatitzats que avui s'ha incorporat en la disciplina esportiva del club al jugador d'Estats Units, David King, que vindrà a jugar els 3 proper mesos amb el nostre equip sènior.

David King prové de Battel Creek (Michigan), té una edat de 27 anys mesura 2,01, pesa 109 kg.

Aquest jugador, que juga de Ala-Pivot, ve reforçar el joc interior tant a nivell ofensiu com defensiu del nostre equip. Es caracteritza per la seva gran capacitat física que li permet fer-se fort dins la zona i obtenir avantatges en el joc interior tant a nivell rebotejador com a anotador.

David alternarà les seves funcions de jugador del Sènior Also Casals Instal·lacions Cantaires i les seves funcions com a entrenador adjuntsdels equips de formació de la nostra casa, ajudant quan se'ls requereixi als entrenadors de la nostra casa.

David es va formar com a jugador a la High School de Battel CreekLakeview Kellog.

La trajectòria esportiva d'aquest jugador és bastant extensa, destacant el seu pas per equips tals com el Al Alhi de la Premier LeagueD'Arabia Saudita, el KK Besa Kosovo i en les lligues americanes amb el Linderwood de la NAIA League i el Battle Creek i Holland Dream, tots dos de IBA League.

CB Cantaires Tortosa
Junta Directiva

No es permeten més comentaris.