HIDROCANAL C.B. CANTAIRES TORTOSA SUB 21 [Salto de línea automático]Parra 6; Pitarch 18; Oraa 5; Klimaitis 2; Fava Alex 4 -cinc inicial –[Salto de línea automático]Adam F.; Adam C; Fava Angel 4; Boar.
Tirs lliures: 3/7 Faltes: 24. Eliminats. Pitarch min.34 i Fava Alex min.39
Tirs lliures: 8/25 Faltes: 12. Eliminat: Surcos, min.36
Parcials: 16-16, 14-15, 5-10, 4-12.
Àrbitre: Pardo, J.
Crònica:
Partit molt disputat en els dos primers quarts, així ho va reflexar el marcador 30-31 al descans. Els tortosins van plantar cara al segon classificat, i el millor, donant una bona imatge. Això va canviar totalment en tota la segona part, ja que vam sortir en una altra mentalitat i amb escassesa en quan a intensitat. No vam saber portar el ritme del joc en cap moment, del 3er i 4rt temps. La propera setmana visitem la pista del C.B.Valls, equip que esta sent molt regular, i per suposat, serà molt difícil.

20/02/2011 - SALOU

CB SALOUS-21………...........................................82
HIDROCANAL C.B. CANTAIRES TORTOSA... 53

CB SALOU S-21
Bosa 42; Kene 9; Passo 3; Jimenez 18; Salguero 5; cinc inicial –
Balars; Gonzalez; Perez 2; Sarná 3.
Triples?--- 5 Bosa 3; Passo 1; Salguero 1.
Tirs lliures--- 9/14Faltes--- 19, Cap eliminat.

HIDROCANAL C.B. CANTAIRES TORTOSA
Parra; Adam F. 9; Pitarch 19; Oraa 8; Klimaitis; cinc inicial –
Hurtado 8; Chkoukout; Adam C. 1; Fava Angel; Boar; Fava Alex 8.
Triples --- 7; Pitarch 4;Hurtado 1; Fava Alex 2.
Tirs lliures--- 12/16Faltes--- 24, Cap Eliminat.

Parcials: 21-19, 18-14, 25-16, 18-4

Àrbitre: Diago Marse.

CRÒNICA:
Partit molt físic i extremadament dur. Això, repercutit a causa del criteri de l’àrbitre. Els tortosins van aguantar els dos primers quarts gràcies al tir exterior, ja que en el joc interior era totalment impossible poder jugar, ja que els seus homes eren molt superiors en quan a centímetres i força. El dos últims quarts, van ser un autèntic despropòsit per part nostra, més preocupats de protestar i no prendre mal, que del joc.
El proper diumenge ens visitarà el C.B. Àguiles, actualment 2º en la classificació, a les 17:30.

12-02-2011 TORTOSA
Hidrocanal Cantaires Tortosa………59
Nastic MF. Sub 21……………………65

Chkoukout 6; Parra 5; Pitarch 24; Oraa 2; Klimaitis 2 -cinc inicial –Hurtado 6; Adam F.; Adam C. 5; Angel Fava; Boar; Alex Fava 9
Triples: 4, Pitarch 3; Alex Fava 1
Tirs lliures: 19/31 Faltes: 28. Cap eliminat
.
NASTIC MF. SUB 21
Hidalgo 2; Andreu 13; Ruiz 6; Parsashvri 3;Vilamajor 1; -cinc inicial-
Solé 8; Martín 5 López 20; Redondo 7
Triples: 3, Andreu 1; Ruiz 1; Parsashvri 1.
Tirs lliures: 15/29 Faltes: 29. Eliminat: Redondo, min. 38
Parcials: 16-11,20-14,9-23,14-17
Àrbitre: Tello S.
Crònica:
El dissabte vam estar a un pas de donar la sorpresa de la jornada, davant el conjunt més fort de la categoria. Els dos primers quarts, els vam dominar prou bé, aconseguint arribar al descans amb un marcador favorable de 36-25. Vàrem complicar-los amb una zona 2-3 molt pressionant als seus homes exteriors i no deixant tirs còmodes als seus pivots i en atac buscant sempre la millor opció. Ens esperàvem la reacció d’ells, i aquesta va arribar al tercer quart, que ens van fer un parcial de 12-0 en 4 minuts, que no vam ser capaços de continuar portant el ritme del joc. En l’últim quart vam tenir opcions de guanyar el partit, però la falta d’encert als últims llançaments i la seva experiència, els van portar a guanya el partit.
La propera setmana visitem al Salou, equip que per resultats obtinguts, està sent molt irregular. Esperem treure un resultat positiu.

22-01-2011 TORTOSA

Hidrocanal Cantaires Tortosa………68
AAEET Masía Bou………………...63

HIDROCANAL C.B. CANTAIRES TORTOSA Hurtado 7; Parra 9; Pitarch 23; Oraa 12; Estrada 12 -cinc inicial –Adam, C. 5;Fava A.; Boar; Klimaitis 4;
Triples: 7, Hurtado 1; Pitarch 4; Estrada 2
Tirs lliures: 8/16 Faltes: 17. Cap eliminat.

AAEET MASIA BOU
Arce 9; Rovira 1; Villaró 24; Ferre; Cartanya 16; -cinc inicial-
Muñoz; Domínguez; Abella; Olivé; Melendez 4; Rincón 9;
Triples: 8, Cartanya 5; Rincón 1; Villaró 1; Arce 1;
Tirs lliures: 8/14 Faltes: 14. Cap eliminat.

Parcials: 15-12, 16-16, 10-24, 27-11

Àrbitre: De Antonio. Be.

Crònica:
Segon partit i primera victòria molt treballada.
En el primer quart i els 7 primers minuts del segon quart portàrem l’iniciativa del joc, però sense marxar en el marcador en cap moment. No obstant, a partir del minut 7 i tot el tercer quart vàrem està fatal en tots els aspectes del joc, especialment en la part defensiva, deixant tirs fàcils, no tancant el rebot i perden la possessió en atac molt fàcilment. Això va propiciar molts de nervis als nostres jugadors i les conseqüents errades ofensives. El descans del tercer al quart temps ens va anar molt bé per a tranquil·litzar els nervis i centrar-nos en lo que havíem de fer. En el darrer quart, es va notar el canvi, amb una defensa molt agressiva, aconseguint ofegar al rival. D’aquesta manera vam aconseguir contraatacs clars i bons tirs . Amb tot això, potser, van vindre els millors minuts de tota la temporada, remuntant el partit amb un parcial de 27-11 en l’últim quart.
El proper partit es a Reus, com tots, serà molt complicat treure alguna cosa positiva, però continuarem treballant per aconseguir bons resultats i millorar en el joc.

16/01/2011 MONTBLANC

C.B. MONTBLANC...81
HIDROCANAL C.B. CANTAIRES TORTOSA...60

C.B. MONTBLANC

Queralt 13; Pif 4; Francesch 25; Canela 2; Devera 13 -inicial –
Palliso; Carres 3; Just 13; Andreu; Chavarria 8;

Triples--- 7 Queralt 2; Just 1; Pif 1; Devera 3 Tirs lliures--- 9/12 Faltes--- 9, cap eliminat.

Hurtado 15; Parra; Pitarch 14; Oraa 10; Estrada 13 -cinc inicial –
Adam, C. 4; Boar; Klimaitis 4;

Triples ---7 Hurtado 2; Pitarch 4; Adam, C. 1 Tirs lliures---3/6 Faltes--- 12, Eliminat, Adam, C. al 38'

Parcials: 19-13, 23/13, 19/16, 20/18

Àrbitre: Aguiló

Primer partit de la segona fase davant d’un equip, el qual ja ens vam enfrontar en la primera fase. Un equip on, tres dels seus jugadors són peces importants en el primer equip del Montblanc, que juga a tercera Catalana, i també són nois que tenen molta experiència. No podem dir el mateix de la nostra plantilla. A més d’això, també tenen que assimilar els canvis de sistema del nou entrenador.
A pesar del resultat, el marcador no ha sigut gens dolent en alguns moments. Sense dubte, el tercer i quart temps, ha sigut el mirall on s’han de reflexar d’aquí endavant. En el primer i segon temps han demostrat carències de joc, sobretot alhora de superar la defensa que ens feien en tot el camp, perden moltes pilotes i fallant contraatacs molt clars i passades fàcils.
Ens falta millorar molt, i en diferents aspectes, però seguirem treballant per arribar a ser un equip.
La propera jornada, serà com tots en aquesta fase, un partit molt difícil. Ja que rebem la visita del AAEET Masia Bou S-21. El partit el jugarem el proper dissabte a les 10h al pavelló de Remolins.

20-11-2010 TORTOSA

Los jugadores comenzaron el partido con mucha confianza, jugando al contrataque al comienzo y luego, con la zona planteada por el rival jugando la pelota en ataque, rompiendo bien la zona y obteniendo un primer cuarto con un parcial de 18-7 a favor del Cantaires. El segundo cuarto se plantea de la misma manera jugando la pelota en ataque con una defensa agrasiva y saliendo en oportunidades de contraataque. Terminando la primera mitad 35-13 a favor del Cantaires. La segunda mitad el equipo maneja el ritmo del partido, jugando la pelota con tranquilidad buscando las mejores oportunidades, terminando el tercer cuarto con un parcial de 42-26, el ultimo cuarto se sigue con el control del juego moviendo la pelota en ataque y con una defensa agresiva en el fondo de la cancha, donde el rival solamente convierte 5 puntos en todo el cuarto dando asi la victoria al Cantaires por 58-31.
.

07/11/2010 TORTOSA

HIDROCANAL CANTAIRES TORTOSA... 61
CE DESPERTAFERRO ...46

El comienzo del partido fue un poco complicado, se cometieron muchas impresiciones y a lo largo de los primeros 10 minutos el marcador fue de solo 10-7 a favor de los visitantes. El segundo cuarto se comienza de buena manera encontrandole los huecos a la zona planteada por el rivalcon un parcial de 10-2 en los primeros 5 minutos, luego se cae nuevamente en un bache y se cierra la mitad con un marcador de 19-17 a favor de la visita. La segunda mitad el equipo cambia de actitud y comienza a generar un buen nivel de juego, moviendo el balon y convirtiendo en alto porcentaje, terminando el tercer cuarto en 37-27 a favor del local. El ultimo cuarto se plantea igual que el anterior jugando la bola y buscando tiros de buenas posiciones con lo que se consiguio estirar aun mas la ventaja cerrando el partido con un resultado de 61-46 a favor del cantaires.

30/10/2010 AMPOSTA

CB AMPOSTA S21... 64
HIDROCANAL CANTAIRES TORTOSA... 57

Comienzo del partido con muchos problemas para encontrar el juego hasta transcurridos 5 minutos que el equipo entra en ritmo, terminando en un parcial de 12-6, segundo cuarto se recupera, ayudado por las impresiciones del rival, terminando la primera mitad a 28-25 a favor del local. La segunda parte se comienza con mucho ritmo rompiendo bien la zona y convirtiendo 5 canastas de 3 terminando el tercer cuarto 47-43 a favor la visita. el ultimo cuarto la zona complico el juego en ataque sumado a las desinteligencias propias con un parcial a favor del local de 21-10, terminado con un marcador final de 64-57 a favor del amposta.

ACTUALITAT | PLANTILLA | HISTORIC NOTICIES | PATROCINADORS | ESCOLA DE BASQUET | EL CLUB | PAGINES D'INTERÉS | ALBUM DE FOTOS | Mapa del Sitio