Triples: 3. Balbas 2, González 1 Faltes: 15. Eliminat Raventós al 39'.

Triples: 6. Benito 2, Vallès 1, Giménez 1, Romeu 1, Fernández 1.
Faltes: 20. Cap eliminat Tirs lliures: 14/31

Parcials: 18-16, 14-13, 11-17, 11-20
Àrbitres: Alis i Carrillo.

Crònica:
Últim partit de la temporada que es preveia còmode però els resultats de la penúltima jornada ens posaven en risc de jugar la promoció. El més segur era aconseguir la victòria i així ho vàrem fer, acabant la 2ª volta amb 10 victòries i 5 derrotes.
El plantejament de La Palma va ser molt defensiu amb alternances defensives però sempre amb una defensa molt tancada. Nosaltres no vàrem estar encertats en el tir exterior el que encara mantenia més tancada la seva defensa local i això dificultava el nostre joc. Amb parcials molt ajustats però els locals es van mantenir tota la primera part davant en el marcador, arribant al descans amb un ajustat 32-29.
En la segona part nosaltres vàrem pujar la intensitat defensiva i així poc a poc, a base de treball vàrem aconseguir capgirar el marcador en el tercer període (43-46). La mateixa tònica en el darrer període arribant al final del partit amb la màxima diferència de 12 punts (54-66).
Victòria important per evitar combinacions que ens haurien pogut fer jugar la permanència. Amb aquesta victòria quedem sisens amb una temporada on vàrem començar molt malament i que en aquesta segona volta em sabut millorar el nostre joc i també els resultats.