PLANTILLA > TEMPORADA 2009-2010 > CADET B MASCULI

30-05-2010
PUIGCERVER-LA SALLE B................ 64
C.B.CANTAIRES TORTOSA 2010 B.. 72
El passat diumenge l'equip cadet B del CB Cantaires TORTOSA va guanyar el campionat territorial nivell B-1 de Tarragona.

A la darrera jornada es van enfrontar el Puigcerver-Salle Reus C i el CB Cantaires B a la pista dels reusencs i amb els dos equips empatats al capdavant de la classificació. L'equip de Reus sortia com a favorit per emportar-se la victòria ja que comptava amb el factor pista al seu favor i amb els antecedents d'haver guanyat als tortosins en els altres enfrontaments d'aquesta temporada.

El partit va començar amb l'equip local portant la iniciativa aconseguint fins a cinc punts d'aventatge (12-7), situació que es va anar capgirant fins arribar al final dels primers deu minuts amb un 16-19 favorable al Cantaires.
El segon quart va ser dominat pels de Reus, guanyant el parcial d'aquest periode i deixant el marcador en 33-30 al temps de descans, quedant tot pendent del que passés a la segona meitat.
A la represa el Puigcerver-Salle Reus va eixamplar la diferència al seu favor fins als set punts (51-44) al final del tercer quart, convertint-se en la màxima diferència en el marcador fins aquell moment. Tot i que la victòria s'estava complicant per als tortosins, els jugadors van lluitar amb total generositat per a donar-li la volta al marcador, i en només tres minuts aconseguiren posar-se de nou per davant amb un esperançador 51-52. Els ànims constants i incansables per part dels familiars que van acompanyar l'equip en aquest desplaçament, van donar una motivació extra als jugadors per a multiplicar el seu esforç i la seva intensitat defensiva. Al final dels 40 minuts, el joc d'equip dels tortosins es va imposar sobre les grans individualitats reusenques deixant el marcador en el definitiu 64-72 que donava el campionat al Cantaires, després d'un extraordinari partit per part de tots els jugadors del planter.

Van jugar: Melich R., Castellà M., Lluís E., Rofín P., Saporta X., Ferrer P., Albacar S., Alcàzar P., Gasol J., Mascarell R.

Parcials: 16-19, 33-30; 51-44, 64-72.

D:\Documents and Settings\Tere\Escritorio\CBCANTAIRES\CBCANTAIRES\FOTOS\100530_BOT INICIAL PUIGCERV.jpg