C.B. CANTAIRES TORTOSA


Ir al Contenido

Menú Principal:


Historial cròniques senior femení

PLANTILLA > TEMPORADA 2009-2010 > SENIOR FEMENI

28/02/2010 Camp Clar, Tarragona.

CAMPIONAT SÈNIOR FEMENÍ TERRITORIAL TARRAGONA TERCERA CATEGORIA A
JORNADA 18


TGN BÀSQUET B ................36
C.B. CANTAIRES TORTOSA ..40


C.B. CANTAIRES
Anotadores: Salaet M. - 5, Benet I. - 7, De la Torre M. - 4, Rodríguez R. - 2, Agramunt C. - 4, Ejarque M. - 2, Valls C. - 7, Salaet A. - 9.
Cinc inicial: Salaet M. - Salaet A. - Agramunt C. - Ejarque M. - Valls C.
Triples: Salaet M. - 5.
Tirs Lliures: 11 / 24 Faltes: 19 Eliminats: Ejarque M. (min 30)
Incidències: Cap Absents: Pallarès N. (lesió), Curto N.
Parcials:
1r 2n 3r 4t
10 - 09 07 - 16 09 - 06 10 - 09

Àrbitre: RUÍZ M.
Crònica:
Partit marcat per les defenses que es salda amb una victòria de les tortosines davant d'un rival amb poques idees en atac. La bona defensa de les tortosines va fer que, aquest passat diumenge, s'enduguessin una victòria a Camp Clar davant un TGN Bàsquet B molt irregular i molt fort físicament. Després d'un primer temps de tanteig, les tortosines es van imposar al segon amb un parcial de 7 a 16, on destaquen el tir interior i la bona circulació de pilota en atac. La defensa individual de les tortosines, practicada durant tot el partit, va estar fina i aquest cop, no es van cometre errors de marcatge facilitant cistelles fàcils, el tir exterior de les locals no va estar encertat i va permetre agafar una renda de 8 punts a la mitja part.
Al tercer temps, el TGN va sortir, literalment, a atropellar el Cantaires, amb un forta pressió, defenses molt dures i ràpids contraatacs. Tot i això, les tortosines van aguantar les escomeses del rival fins al quart temps, on la forta pressió i la superioritat física de les locals va fer situar-les, a només 4 minuts del final, per davant del marcador (32 -31). Amb uns minuts finals d'infart, les tortosines van aprofitar cada atac, donant valor a cada pilota i anotant, aquest cop sí, els tirs lliures finals que donen una victòria del tot merescuda. Val a dir, que el Cantaires afrontava el partit amb només 8 jugadores, per les baixes de Núria Pallarès i Núria Curto.
El sènior femení del Cantaires és manté en 8é lloc a la classificació, amb 25 punts.
Resta de resultats de la jornada
Jordi Roig i Valldepérez


Propera jornada: CB CANTAIRES VS OXID TORREDEMBARRA BC B.
Data: 07/03/2010 Hora: 16:00 Lloc: Pavelló esportiu de Ferreries, Tortosa.

07/02/2010 Pavelló Municipal de Montblanc.

CAMPIONAT SÈNIOR FEMENÍ TERRITORIAL TARRAGONA TERCERA CATEGORIA A
JORNADA 16


AE MONTBLANC 31
C.B. CANTAIRES TORTOSA 33

C.B. CANTAIRES
Anotadores: Salaet M. - 5, Benet I. - 8, De la Torre M. - 2, Agramunt C. - 3, Ejarque M. - 6, Valls C. - 7, Salaet A. - 2.
Cinc inicial: Salaet M. - Salaet A. - Agramunt C. - Benet I. - Valls C.
Triples: Cap.
Tirs Lliures: 09 / 28 Faltes: 17 Eliminats: Cap
Incidències: Cap Absents: Pallarès N. (lesió), Curto N., Rodríguez R.

Parcials:
1r 2n 3r 4t
12 - 12 08 - 11 09 - 04 02 - 06

Àrbitre: MAZA D.
Crònica:
Victòria ajustada fora de casa en un partit marcat per les absències (tant sols 7 jugadores del Tortosa) i per la poca anotació dels dos equips. El baix marcador resultant be donat per un partit ple d'errors en els tirs, tant exteriors com interiors, dels dos equips i els molts errors sota cistella. Les defenses zonals dels dos equips i els llargs atacs, esgotant la possessió, van afavorir al Cantaires que va tenir que anar dosificant les forces i treballar sense faltes per arribar al final del partit amb opcions. L'excel·lent defensa de les tortosines va poder descentrar un rival amb moltes idees però poc encertat en els tirs. L'equip local va desaprofitar els tirs lliures (8/20) però pitjor ho va fer el Cantaires, amb tant sols 9 tirs lliures anotats de 28 intents, tot un regal que quasi ens costa el partit. Destacar el gran treball en equip i la concentració de les tortosines per, amb tant sols 7 efectius, superar un partit fora de casa.
Victòria per només una cistella, que torna a situar a les noies del Cantaires en 8é lloc a la classificació, amb 22 punts.
Resta de resultats de la jornada
Jordi Roig i Valldepérez


Propera jornada: CB CANTAIRES VS CB SALOU A
Data: 20/02/2010 Hora: 19:45 Lloc: Pavelló esportiu de Ferreries, Tortosa.

30-01-2010 PAVELLÓ ESPORTIU DE FERRERIES

SÈNIOR FEMENÍ


Hora: 19:45
Lloc: Pavelló esportiu de Ferreries, Tortosa.

CAMPIONAT SÈNIOR FEMENÍ TERRITORIAL TARRAGONA TERCERA CATEGORIA A
JORNADA 15


C.B. CANTAIRES TORTOSA 42
GAM VILA-SECA 52

C.B. CANTAIRES
Anotadores: Salaet M. - 10, Benet I. - 1, Curto N. - 2, De la Torre M. - 1, Rodríguez R. - 2, Agramunt C. -12, Ejarque M. - 7, Valls C. - 2, Fontanet S. (jr) - 8, Haith C. (jr).
Cinc inicial: Salaet M. - Benet I. - Agramunt C. - Ejarque M. - Valls C.
Triples: Agramunt C. - 1.
Tirs Lliures: 14 / 31 Faltes: 25 Eliminats: Salaet M. (min 37), De la Torre M. (min 38)
Incidències: Cap Absents: Pallarès N. (lesió), Salaet A.

Parcials:
1r 2n 3r 4t
12 - 21 11 - 10 10 - 09 12 - 12

Àrbitre: MAZA JF.
Crònica:
Partit ajustat que es salda amb una derrota a casa contra un rival assequible. Un Vila-Seca molt ordenat, tant en defensa com en atac, va superar a les tortosines que tot i tenir alguna baixa va poder plantar cara al rival. La clau va estar en el darrers minuts del primer temps, on en tant sols 2 minuts, les visitants van realitzar dos triples i anotar 4 punts de tirs interiors que van situar una diferència de 9 punts, un marcador insalvable ja durant la resta de partit. El tir tant exterior com interior de les tortosines no va estar encertat (només un triple) i els punts van venir de entrades clares, de sota cistella o de tirs lliures. Les tortosines van errar 17 llançaments de tir lliure, uns punts que a casa no es poden perdonar. La resta de temps el joc va estar igualat, amb errors per als dos equips. Alguns errors en el rebot defensiu de les tortosines no van possibilitar la remuntada perden així un altre partit a casa aquesta temporada.
Amb aquesta derrota, les noies del Cantaires baixen un lloc a la classificació, 9é, amb 20 punts.
Resta de resultats de la jornada
Jordi Roig i Valldepérez


Propera jornada: AE MONTBLANC VS CB CANTAIRES
Data: 07/02/2010 Hora: 16:00 Lloc: Pavelló Municipal Montblanc.

23-01-2010 CASAL ESPORTIU RIU CLAR, TORREFORTA

AD TORREFORTA ......52 C.B. CANTAIRES TORTOSA....... 35

CAMPIONAT SÈNIOR FEMENÍ TERRITORIAL TARRAGONA TERCERA CATEGORIA A
JORNADA 14

C.B. CANTAIRES
Anotadores: Salaet M. - 14, Pallarès N., Benet I. - 5, Curto N., De la Torre M. - 2, Agramunt C. - 2, Rodríguez R. - 2, Ejarque M. - 2, Valls C. - 4, Salaet A. - 4.
Cinc inicial: Salaet A. - Pallarès N. - Agramunt C. - Ejarque M. - Valls C.
Triples: Cap.
Tirs Lliures: 11 / 21 Faltes: 21 Eliminats: Cap
Incidències: lesió de la jugadora Núria Pallarès al segon temps, esquinç dels lligament intern del turmell esquerre. Previsió de baixa 15 dies Absents: Cap

Parcials:
1r 2n 3r 4t
13 - 07 06 - 10 14 - 07 19 - 11

Àrbitre: TRICAZ E.
Crònica:
Derrota del Cantaires a la pista del Torreforta (2n classificat) en un partit marcat per la duresa de les defenses. El Torreforta, en algunes baixes, va saber optimitzar el seu joc i la seva fortalesa física per superar un Tortosa amb poques idees. El partit va transcórrer en igualtat durant el primer temps, el Tortosa va estar a l'altura físicament per aguantar la forta pressió i els nombrosos cops, davant d'un arbitratge molt permissiu per als dos equips. En els últims minuts del tercer temps, el partit es va posar de cara de l'equip local, amb un triple i un parell de contraatacs encertats va fer que agafessin una renda de 9 punts que va ser suficient per a que el Tortosa, es veges superat i sense opcions en l'últim temps.
Partit poc vistós amb un joc brut i amb unes defenses molts dures, que es salda amb una lesió (esquinç de turmell) de la jugadora Núria Pallarès, un tall al llavi d'una altra i, per a l'equip local, una altra lesió de turmell.
Amb aquesta derrota, les noies del Cantaires es mantenen al 8é lloc a la classificació, amb 19 punts.
Resta de resultats de la jornada
Jordi Roig i Valldepérez


Propera jornada: GAM VILA-SECA VS CB CANTAIRES
Data: 30/01/2010 Hora: 19:45 Lloc: Pavelló esportiu de Ferreries, Tortosa.


ACTUALITAT | PLANTILLA | HISTORIC NOTICIES | PATROCINADORS | ESCOLA DE BASQUET | EL CLUB | PAGINES D'INTERÉS | ALBUM DE FOTOS | Mapa del Sitio


Sub-Menú:


Regresar al contenido | Regresar al menú principal