Triples: 8. Vallès 3, Fortuño 2, Jordi F 1, Valldeperez 1, Benito 1.
Faltes: 14. Cap eliminat. Tirs lliures: 11/23

Faltes: 19. Expulsat entrenador per 2 tècniques. Tirs lliures: 8/15

Parcials: 26-28, 12-10, 23-14, 26-27
Àrbitres: Ponce, Galindo.
Crònica:
Partit contra un rival directe on després dels últims resultats i entrenaments de l'equip preveiem la possibilitat de victòria, però més difícil era superar el basquetaverage, que era de 19 punts en contra.
El partit va començar amb un Gueche Cantaires Tortosa molt posat en el partit com la setmana passada i amb el primer quart varem deixar clar les nostres intencions. Amb un parcial de 26-8 varem superar totalment al rival, la seva pressió defensiva i també varem aconseguir frenar la seva velocitat en les transicions ofensives.
Un segon període més igualat on no varem estar tant encertats en atac, però mantenint una bona defensa varem aconseguir endur-nos també el parcial per 12-10 i ja teníem el basquetaverage a favor.
Començava el tercer període on era important començar be per no donar opcions d'esperança al rival, i així ho varem aconseguir, parcial de 23-14 i el partit decidit.
Quedava assegurar el basquetaverage i només ens calia no cometre errades. Ho varem aconseguir i ens varem endur un altra victòria gracies a un altre primer quart magnífic contra un rival directe que ens proporciona la salvació i ens dona opcions de lluitar la pròxima jornada, la última, per la sisena plaça. Serà el diumenge la tarda a La Palma de Cervelló.

Jordi F. 8, Vallès 3, Fortuño 8, Valldeperez 5, Fernàndez 15 - cinc inicial -
Gimenez 12, Benito 2, Arlández 2, Joan F. 15, Sánchez 4, Romeu 14 .
Triples: 4. Vallès 1, Diego, Gimenez, Fortuño.
Faltes: 20. Cap eliminat. Tirs lliures: 24/34

Parcials: 7-29, 18-21, 17-13, 20-25
Àrbitres: Alquezar i Sabate.
Crònica:
Partit que es presentava difícil contra un dels equips de la part alta. El SAMA intenta iniciar el partit imposant un ritme alt a través d'una defensa pressionant tota la pista que nosaltres superem amb certa comoditat i que ens proporciona el control del ritme del partit i que aconseguim cistelles fàcils amb molts alts percentatges en el tir. Això junt, amb una bona defensa, ens permet un primer parcial del primer període d'un clar 7-29.
La resta del partit amb més igualtat, però amb el ritme del partit controlat per nosaltres, el que impedia al SAMA la remuntada. Tot i així en el tercer període el SAMA millora el seu joc i nosaltres ens relaxem, permetent que el SAMA s'aproximés en el partit al final del període (42-63) tot i així el partit no va perillar mai i varem aconseguir una victòria molt important.
Ara, s'ha de seguir lluitant, ja que la victòria dels rivals directes per eludir el descens fa que tot segueixi igual en la classificació, però amb una jornada més. De les 2 jornades que resten hauríem d'aconseguir una victòria per eludir les fases de descens sense haver de pensar amb els resultats que faran els nostres rivals, tot i que alguns han de jugar entre ells.
Ara la pròxima jornada es juga a les 20:30 a Ferreries contra el Montblanc, rival que en la primera volta ens va guanyar claríssimament per quasi 20 punts.

18-04-2010
C.B. CANTAIRES.................. 55
EURONICS CALAFELL......... 58

Jordi F. 7, Vallès 7, Fortuño 6, Valldeperez 5, Romeu 10 - cinc inicial -
Gimenez 4, Benito, Arlández 2, Joan F. 4, Sánchez 2, Fernàndez 8.
Triples: 4. Vallès 1, Jordi F. 1, Valldeperez 1 .

Crònica:
Partit que començava amb molt de respecte dels dos equips envers el rival. Bones defenses i precaució amb l'atac. Nosaltres no varem aconseguir anotar fins el minut 8 amb un triple (3-9), finalitzant el període 9-11.
A partir d'aquí el joc guanya en fluïdesa però sense mostrar cap dels dos equips un bon joc. El ritme va ser dels Tortosins en la majoria del partit, que va ser de màxima igualtat, excepte en moments on la precipitació ens feia perdre el control del partit i el Calafell aprofitava per distanciar-se en el marcador (la màxima diferència va ser de 7 punts en 3 ocasions). Nosaltres recuperant la tranquil·litat ens recuperàvem en el marcador, però la precipitació feia que no fóssim capaços de capgirar el marcador.
La millor condició física del Calafell, el millor encert en el triple i la nostra precipitació en moments claus, van donar oxigen a un Calafell que en el joc estàtic tenia moltes dificultats per anotar.
En l'últim minut del partit varem tenir 3 ocasions per igualar o capgirar el marcador. La nostra defensa impedia l'atac rival, però en el moment d'atacar no varem tenir la tranquil·litat i la paciència necessària per triar les millors opcions, i això ens va impedir igualar el partit.
Al final 2ª derrota consecutiva al pavelló Firal (camp on encara no em aconseguit cap victòria en els anys de la seva existència), en aquest cas contra el líder de la competició i que amb aquesta victòria aconsegueix el campionat i l'ascens i per tant ja és matemàticament equip de 2ª Catalana. Felicitats al Calafell.
Nosaltres la pròxima setmana visitem la pista del SAMA de Vilanova i la Geltrú en busca de la tranquil·litat en la taula classificatòria.

11-04-2010 TORTOSA (PAVELLO FIRAL)

Gueche Cantaires Tortosa………………50
AAEET Masia Bou……………….…..….58

Jordi F. 5, Vallès, Fortuño 5, Dani 11, Romeu 17 - cinc inicial -
Benito 2, Giménez 4, Fava, Joan F. 2, Fernández 2, Sánchez 2.
Triples: Romeu 1. Tirs lliures: 9/14 Faltes: 28 (Eliminat Romeu al 29')

AAEET Masia Bou
Prats 22, Salat 4, Farre 6, Guàrdia 15, Miro - cinc inicial -
Toda, Gonzalez 2, Marine 3, Roca, Pons 6.
Triples: 3. Pons 2, Farre 1 Tirs lliures: 12/26 Faltes: 20, cap eliminat

Parcials: 10-23, 18-11, 7-14, 15-10
Àrbitres: Cid i De Antonio

Crònica:
Partit que es va haver de jugar a Remolins.
Al inici del partit varem estar desencertats en atac, el que va provocar un parcial de 10-23 a favor dels de Tarragona, que ens va fer anar a remolc durant el partit. El desencert en el tir es va mantenir durant tot el partit, fent que només puguem anotar de sota cistella, el que va dificultar molt la remuntada. Tot i així una bona defensa en el segon període ens va fer arribar al descans amb possibilitats (28-34). Però en el tercer període varem tornar a permetre que els visitants marxessin en el marcador anotant només 7 punts (35-48). En el darrer període ens recuperem en el marcador arribant a falta de 2 minuts a posar-nos a 8 punts (48-56). Tres errades en contraatacs clars de 1x0 i la precipitació no ens va permetre igualar més el marcador i al final es va perdre un partit que ens hauria donat la tranquil·litat evitant ja els play offs de permanència.
Ara la pròxima setmana rebem la visita del líder, el Calafell, el qual si aconsegueix la victòria ja serà matemàticament campió i, per tant, haurà aconseguit l'ascens. El partit serà a les 12:00 hores al pavelló de Remolins.

28-03-2010 S. PERE DE RIBES (BARCELONA)

CB LES ROQUETES.................................42
GUECHE CANTAIRES TORTOSA……….80

CB Les Roquetes
Sancho S. 7, Carabantes 16, Ferrando 4, Fernandez 4, Ruiz 3 - cinc inicial -
Garcia 3, Aparicio, Cabezas 2, Sancho G. 3.
Triples: 3. Carabantes 2, Sancho S. 1
Faltes: 16. Cap eliminat.
Tirs lliures: 10/19

Jordi F. 10, Vallès 10, Fortuño 5, Valldeperez 9, Fernández - cinc inicial -
Gimenez 21, Fava, Arlández 6, Joan F. 8, Sánchez 2, Romeu 9.
Triples: 9. Vallès 2, Gimenez 2, Joan F. 2, Fortuño 1, Jordi F. 1, Romeu 1 .
Faltes: 21. Cap eliminat. Tirs lliures: 11/19

Parcials: 13-15, 9-21, 11-20, 9-24.
Àrbitres: Font i Cañete.
Crònica:
Igualtat en un període on els locals ens plantegen una defensa molt tancada i dura on era difícil entrar. Nosaltres amb mals percentatges de tir en el inici del període i els locals més encertats marxen en el marcador (7-0). A partir d'aquí millorem en defensa i en el tir, anotant 3 triples que obrin la defensa local, parcial de 6-15 i final del període amb 13-15. La resta del partit dominat per nosaltres en pràcticament totes les facetes del joc, i poc a poc anem eixamplant diferències fins el 42-80 final, davant d'un rival que a pesar de la derrota va mostrar una millora considerable respecte a la primera volta.
La pròxima descans, i el pròxim partit serà el diumenge 11 d'abril a les 18:00 al pavelló firal de Remolins contra l'AAEET, rival directe per la zona tranquil·la de la taula i que en la primera volta a Tarragona ens va guanyar per 20 punts

20-03-2010 TORTOSA

GUECHE CANTAIRES TORTOSA……….68
CB NÀSTIC MF..........................................45

Jordi F. 7, Vallès 6, Fortuño 11, Valldeperez 18, Fernández 12 - cinc inicial -
Benito 3, Fava 2, Arlández 2, Joan F. 4, Sánchez 4.
Triples: 8. Vallès 2, Fortuño 2, Benito 1, Fernandez 1, Valldeperez 1, Jordi F. 1, .

Crònica:
Després d'un parèntesi d'una setmana ens retrobem amb una victòria que ens consolida en la part tranquil·la de la taula.
El partit comença amb un ritme alt i sense control que beneficia als de Barcelona, i fa que als 5 minuts dominin el marcador, 6-10. A partir d'aquí nosaltres ens fem amb el ritme del partit i amb un parcial de 17-0 capgirem el marcador i marxem al final del període amb un clar 23-10. El segon període comencem nosaltres amb un excés de relaxació que permet als visitants remuntar fins 29-25, i s'arriba al descans amb 39-29.
El tercer període recuperem la intensitat sobretot en defensa que ens permet marxar de 14 punts (53-39) i en un darrer període de tràmit, parcial clar 15-6 i una victòria més que ens deixa sent un dels millors equips en aquesta segona volta

13-03-2010 TARRAGONA

CB NÀSTIC MF..........................................64
GUECHE CANTAIRES TORTOSA……….58

CB NÀSTIC MF
Bonastre 7, Fernàndez J 4, Fernàndez R 9, Del Castillo 6, Escaichs - cinc inicial -
Marques 2, Teixidó, Saumell 5, Garcia 25, Fau 1, Gómez, Barbod 3 .
Triples: 6. Del Castillo 2, Bonastre 1, Saumell 1, Garcia 1, Barbod 1
Tirs lliures: 9/14

Jordi F. 10, Vallès 11, Fortuño 4, Fernàndez 8, Sànchez 11 - cinc inicial -
Benito 0, Giménez 2, Joan F. 3, Romeu 4, Valldepérez 7.
Triples: 5. Vallès 3, Jordi F. 2.
Tirs lliures: 5/10

Parcials: 17-21, 24-12, 8-16, 15-9.
Àrbitres: Tricaz i De Antonio.
Crònica:
Després d'1 mes sense conèixer la derrota (4 victòries consecutives) no es va poder guanyar al camp del tercer classificat i un dels equips més sòlids de la categoria, el Nàstic.
El partit va començar amb molt de ritme i molt encert per part dels 2 equips, s'arriba al final del primer període 17-21, molts punts.
El segon període el ritme del partit baixa, i les anotacions també, però el Nàstic a base de triples (3) capgira el marcador, però és a falta de 2 minuts (30-28) quan un excés de relaxació permet als locals cistelles fàcils i un parcial de 12-5 que deixa la primera diferència important en el marcador al arribar al descans (41-33).
En la represa i amb l'equip concentrat, aconseguim recuperar el ritme del partit i frenar l'ofensiva rival deixant-los els últims 5 minuts del període sense possibilitat d'anotar i, per tant igualant el partit al final del període (49-49).
En el darrer període desapareix el joc col·lectiu i fa que en els primers 7 minuts de joc no fóssim capaços d'anotar, permetent al Nàstic marxar en el marcador (56-49), però varem ser capaços de refer-mos i aconseguim a falta d'1 minut estar solament 1 punt per sota (56-55). Les males decisions ofensives i la bona defensa local fa que no anotem. El Nàstic segurs en el tir lliure en aquest tram del partit (6/8) s'endu una victòria treballada en un partit ajustat.
Ara la pròxima setmana rebrem el dissabte la tarda a Ferreries a les 19:45 la visita dels CB Monjos, equip a qui ja varem guanyar en al nostra visita a Santa Margarida i els Monjos (70-77), però que ara està mostrant una millora en els seu joc que es tradueix amb victòries.

07-03-2010 TORTOSA

GUECHE CANTAIRES TORTOSA……….81
AE MVP CERVELLÓ...........................43

Jordi F. 3, Vallès 15, Fortuño 2, Valldeperez 6, Fernandez 5 - cinc inicial -
Benito 0, Fava 11, Giménez 6, Joan F. 6, Romeu 15, Sanchez 8.
Triples: 13. Vallès 5, Fava 3, 1, Jordi F. 2, Joan F. 2, Romeu 1.
Faltes: 19. Cap eliminat.
Tirs lliures: 6/18

AE MVP Cervelló
Santamaria 2, Dalmau 2, Alberola 1, Asensio 12, Soriano - cinc inicial -
Garcia 2, Fernàndez 6, Miret 11, Reina 4.
Triples: 4. Asensio 2, Fernandez 1, Dalmau 1 Faltes: 13. Cap eliminat.
Tirs lliures: 5/15

Parcials: 20-6, 23-15, 17-14, 21-8.

Àrbitres: Lacanta i Del Sol.

Crònica:
Per fi tocava un partit més còmode per nosaltres després de les 3 difícils, dures i ajustades últimes victòries.
El partit no havia de suposar un gran problema per nosaltres després de la millora que ha mostrat l'equip en les últimes jornades.
Important era començar be el partit. Els visitants ens plantegen una defensa zonal molt tancada que ataquem be amb penetracions i pilotes interiors i anotant sobretot de 6,25 i amb una bona defensa s'acaba el període amb 20-6.
Al segon període inicien els de Cervelló alternatives defensives que no ens suposen gaires problemes i realitzant un bon joc col·lectiu eixamplem la diferència en el marcador al descans, 43-21.
El tercer període és l'únic en que els visitants ens creen problemes amb una defensa molt tancada i nosaltres que deixem de jugar amb la fluïdesa de la primera part (17-14) però guanyem també el període.
El darrer període recuperem el joc col·lectiu tant defensiu com ofensiu per acabar el partit amb comoditat.
Al final 4ª victòria consecutiva que ens deixa en la zona tranquil·la de la classificació i això ens permetrà anar a la pista del Nàstic (el millor en aquesta 2ª volta) sense pressions el diumenge a les 18:30 a Tarragona.

28-02-2010 LA SELVA

CB LA SELVA................…………………...49
GUECHE CANTAIRES TORTOSA….........….57

CB La Selva
Casas 2, Cortès, Bosque A. 2, Gutierrez 16, Estivill 9- cinc inicial -
Mas 10, Gilabert 2, Fernandez, Bosque M. 3, Segurana 5.
Triples: 3. Gutierrez 2, Mas 1. Faltes: 22. Eliminat Casa al 35'.
Tirs lliures: 18/29

Fornós 7, Vallès 5, Fortuño 17, Valldeperez 6, Sanchez 1 - cinc inicial -
Benito 4, Fava 1, Arlandez, Giménez 8, Fernàndez, Romeu 8.
Triples: 3. Fornós 1, Vallès 1, Benito 1.
Faltes: 23. Eliminats Valldeperez al 38'.
Tirs lliures: 16/24

Parcials: 8-7, 18-13, 10-18, 13-19.

Àrbitres: Prado i Tello.

Crònica:
Partit a La Selva contra l'equip que disposa de la millor defensa de la lliga i que ens va guanyar en la primera volta a Tortosa amb un final ajustat i alhora polèmic.
El partit, molt igualat es va saldar amb la tercera victòria consecutiva per nosaltres, el que indica que estem millorant a pesar de la gran quantitat de baixes que estem tenint i que fa que molts jugadors disputin els partits amb molèsties i/o lesionats.
El primer període va ser defensiu, els dos equips amb l'objectiu d'encaixar pocs punts i això es va traduir en el marcador (8-7) en un període avorrit.
El segon va ser més dinàmic i els locals varen aconseguir marxar una mica en el marcador gràcies a que al darrer minut nosaltres ens varem relaxar i varem permetre un parcial de 9-0 que ens va portar al descans amb 26-20.
A la segona part els Tortosins varen sortir més concentrats i amb més ganes disputant totes les pilotes dividides i complicant més el joc ofensiu al rival, al final del tercer període ja varem capgirar el marcador (36-38), mantenint-se aquesta diferència de 2 o 3 punts fins al final del quart període on s'entra al darrer minut amb el marcador a favor nostre (47-50) i amb una bona defensa on els locals només varen poder tirar un cop varem aconseguir augmentar la diferència fins el resultat final (49-57), guanyant el partit i el basquetaverage.
Ara la pròxima setmana un partit en diumenge matí a les 12:00 a Tortosa contra el Cervelló. Partit que en principi només ens hauria de crear problemes si els visitants posen més intensitat i ganes que nosaltres.

21-02-2010 PAVELLO FERRERIES TORTOSA

CB SITGES................…………………...62

Fornós 18, Fortuño 7, Fernandez 2, Valldeperez 2, Sanchez 2 - cinc inicial -
Benito 2, Fava 1, Arlandez 3, Giménez 23, Vallès 2, Romeu 6.
Triples: 5. Fornós 2, Giménez 2, Fortuño 1.
Faltes: 14. Eliminats Valldeperez al 38'.
Tirs lliures: 13/18

CB Sitges
Ivorra 17, Caverdós 15, Bover 6, Guillen 3, Vicente 2 - cinc inicial -
Allen 3, Sánchez, Sant 4, Marcer 10, Molina 2, Cardeñoso.
Triples: 5. Ivorra 1, Bover 2, Guillen 1, Allen 1. Faltes: 16. Cap eliminat.
Tirs lliures: 9/11

Parcials: 10-19, 13-16, 17-15, 28-12.

Àrbitres: Belmonte i Arnillas.

Crònica:
Partit alhora molt complicat i important contra el tercer classificat.
El partit comença amb avantatja contra els visitants que troben resposta a la nostra defensa anotant 3 triples en el primer període, el que, junt amb els nostres mals percentatges, van donar la primera diferència important en el marcador al final del mateix (10-19)
En el segon període milloren mínimament les coses per nosaltres, baixant ells els seus percentatges de tir i nosaltres tenint millors percentatges en els tirs de mitja distància, encara que la seva millor actitud els va donar encara més diferència en el marcador arribant al descans amb la màxima distància en el marcador a favor dels rivals (23-35).
En la segona part era important canviar l'actitud dels nostres i perdre el respecte al rival, i així va ser, aconseguint guanyar el tercer període per la mínima (17-15) amb millor actitud sobretot en defensa, arribant al final del tercer període 40-50 i amb la creença del possibilitat de donar la sorpresa.
El darrer període va ser totalment dominat per nosaltres, basat sobretot amb una magnífica defensa de tot l'equip Tortosí, on varem recuperar moltes pilotes el que ens permetia anotar amb facilitat i també molt pràctics i amb bones decisions en atac estàtic.
Al final victòria molt important contra un rival complicat, la qual, degut als resultats que s'han produït (els rivals directes nostres també han guanyat) ens permet mantenir la posició en la taula fora de les zones de play off de descens.
Ara la pròxima setmana, diumenge tarda, es visita la pista de La Selva, que ens va guanyar a Tortosa amb un final polèmic, en busca de la tercera victòria consecutiva

13-02-2010 REUS

PARE MANANYET REUS………………..59
GUECHE CANTAIRES TORTOSA……...68

PARE MANANYET REUS
Mañas 2, Llort 12, Fuentes 15, Navarro 4, Ortega 14 - cinc inicial -
Carbonell 4, Ferrer 2, Carmona 6, Rodríguez, Abelló.
Triples 8: Fuentes 4, Ortega 3, Carmona 1.

Crònica:
Partit on ens presentàvem amb moltes baixes, però els jugadors presents van estar molt centrats des del inici del partit, treballant per aconseguir dominar el ritme del partit, i aprofitant totes les opcions on teníem avantatja, i multiplicant-se en defensa per ajudar on teníem desavantatge.
Ja des de l'inici del partit amb molta concentració defensiva i ofensiva aconseguim un parcial de 0-9 en 5 minuts. Aquesta diferencia es va mantenir durant tot el partit oscil·lant entre els 7 i 14 punts a favor nostre. Només en certs moments on la precipitació nostra ens va fer perdre el control del ritme del partit i permetia al Reus acostar-se en el marcador a 3/4 punts, però ràpidament tornàvem aquests parcials i recuperàvem l'avantatja al voltant dels 10 punts.
Al final una victòria molt important per tractar-se d'un rival directe per eludir les posicions de play off de descens.
Ara la pròxima setmana el dissabte a les 18:00 hores al pavelló de Ferreries es jugarà contra el Sitges, tercer classificat i que opta a les places d'ascens.

06-02-2010 PAVELLO FERRERIES(TORTOSA)

GUECHE CANTAIRES TORTOSA……….73
CB CASTELLBISBAL……………………...83

Jordi F. 6, Benito 6, Vallès 3, Valldeperez 7, Romeu 10 - cinc inicial –
Fortuño 23, Fernandez 8, Giménez 8, Fava 2.
Triples: 7. Benito 2, Giménez 2, Valldeperez 1, Vallès 1, Fortuño 1.
Faltes: 27. Eliminats Giménez al 28’ i Valldeperez al 45’.
Tirs lliures: 14/31

CB Castellbisbal
Grima 19, Campillo 6, Ballus 2, López 20, Garcia 2 – cinc inicial –
Blanco 1, Figueras 12, Elhaitcot 19, Valverde 2.
Triples: 3. Campillo 2, López 1. Faltes: 24. Cap eliminat.
Tirs lliures: 24/32

Parcials: 19-18, 18-16, 16-29, 19-9. Pròrroga: 1-11
Àrbitres: Tricaz i Vertiz.

Crònica:

Partit contra el 4rt classificat i al que ens presentàvem amb moltes baixes (7 jugadors en condicions i 2 que s’incorporaven aquesta setmana a l’equip després de llarg període d’absència). Tot i així es va lluitar i es va aconseguir un partit molt igualat des del minut 1 fins a la pròrroga. Només en el tercer període les errades i un petit sotrac de concentració va permetre als visitants capgirar el marcador i marxar de 10 punts al final del mateix, 53-63.
En el darrer període recuperem la intensitat i la concentració i aconseguim igualar el partit en un parcial de 9-0 en 3 minuts (62-63). A partir d’aquí recuperem el lideratge en el marcador i en el ritme del partit i ens mantenim davant per la mínima, sense aconseguir marxar més en el marcador degut als mals percentatges en els tirs lliures (2/8 en aquest període) que donaven opcions als de Castellbisbal. Al final un triple dels visitants ben defensat entra i a la pròrroga, 72-72. Van haver diferents errors que van donar ales als visitants, però que en els 5 minuts finals d’un partit igualat només aconseguim un 2/8 en tirs lliures, va donar totes les opcions al rival.
En la pròrroga, l’esgotament físic i mental (recordem que teníem moltes baixes) no ens va permetre estar a l’alçada de la resta del partit, i, a més, es va seguir amb les errades en el tir lliure (1/6 en la pròrroga) i es van sumar errades clares de tirs sota cistella.

En fi, en un partit que era nostre, varem permetre al rival empatar en el temps de partit i a la pròrroga no ens quedava massa energia per seguir lluitant.

31-01-2010

CB CORBERA 1……………………………………….78
GUECHE CANTAIRES TORTOSA………………….60

CORBERA 1
Rodríguez, Carmona 17, Closa E. 6, Izquierdo 10, Alvarez 9 - cinc inicial -
Fortuna 2, Fernandez 8, Closa J. 5, Visa 5, Bosch, Partidillo 15, Perez 3.
Triples, 1: Visa 1. Faltes: 24. Cap eliminat Tirs lliures: 29/38

Jordi F. 8, Arlàndez, Fortuño 7, Romeu 14, Valldeperez 8 - cinc inicial -
Benito 6, Joan F. 6, Vallès 3, Fernandez 3, Sanchez 5
Triples, 3: Vallès 1, Jordi F. 2 Tirs lliures : 21/29
Faltes, 28: Eliminat Valldeperez al 38'

PARCIALS: 25-6, 22-21, 13-14, 18-19.
ÀRBITRES: Nicolas i Barbe. Sense criteri constant durant el partit.

Crònica:
Partit contra el segon classificat, però que nosaltres varem regalar al primer període perdent excessives pilotes sense que el rival ens forces a això, el que va provocar moltes cistelles fàcils del rival i aconseguir una diferència de 19 punts el primer període (25-6) que els serviria per mantenir el partit.
La resta de períodes varen ser molt igualats i, encara que varem retallar diferències en el marcador no varem ser capaços de mantenir la tranquil·litat i acabar de recuperar-nos en el marcador.
Ara la pròxima setmana es juga a Tortosa contra el Castellbisbal, que te 3 victòries més que nosaltres i que ja ens va guanyar en la primera volta.

23-1-2010 TORTOSA PAVELLO FIRAL

GUECHE CANTAIRES TORTOSA…….62 CB CAMBRILS…………………………...57

Benito 9, Arlàndez 7, Fortuño 4, Romeu 14, Valldeperez 11 - cinc inicial -
Jordi F. 9, Vallès 3, Joan F. 3, Vallès 3, Fernández 2, Sánchez.
Triples: 6. Benito 2, Valldeperez 2, Vallès 1, Jordi F. 1.

Crònica:
Per fi 2 victòries consecutives que ens permetin recuperar la tranquil·litat.
El partit va començar be per nosaltres trencant una llarga ratxa de mals inicis. Només en el segon període el Cambrils va aconseguir capgirar el marcador amb un parcial de 0-12, però que ràpidament varem retornar nosaltres (17-8) arribant al descans amb avantatja (31-29).
Tercer període de màxima igualtat sobretot gràcies als tirs lliures nostres fallats (2-6) que deixen el partit igualat al final del període (39-39).
Al darrer ràpidament ens posem davant en el marcador, i la nostra millor defensa i un atac més fluid aconseguim anar eixamplant les diferencies en el marcador arribant a 59-50 a falta de 50 segons. Només les errades nostres en el rebot i la fortuna del Cambrils varen permetre als visitants aproximar-se en el marcador, però sense opció a lluitar per la victòria.
Aquesta victòria mostra la millora que està aconseguint l'equip en les darreres jornades gràcies a la progressiva recuperació de jugadors i la normalitat en els entrenaments. Aquesta pròxima setmana Carles Sànchez, Quim Vallès i Xavi Fortuño ja podran entrenar amb normalitat i esperem que Joan Fornos entri el més ràpid possible en el ritme de competició després de la seva recent incorporació. Les pròximes jornades esperem recuperar a Àlex Favà. Segueix lesionat i recuperant-se Jordi Giménez, que encara retardarà una mica la seva incorporació als entrenaments.
La pròxima jornada es juga a la pista del Corbera, equip que estar en segona posició en la taula i que, per les seves característiques, ens serà molt incòmode, però lluitarem per aconseguir la 3ª victòria consecutiva i seguir escalant en la classificació.

ACTUALITAT | PLANTILLA | HISTORIC NOTICIES | PATROCINADORS | ESCOLA DE BASQUET | EL CLUB | PAGINES D'INTERÉS | ALBUM DE FOTOS | Mapa del Sitio