C.B. CANTAIRES TORTOSA


Ir al Contenido

Menú Principal:


HISTORIC NOTICIESACTES C.B. CANTAIRES FESTES CINTA 2011

DIJOUS 1-09-11
18.00 h. Inici de les activitats solidàries organitzades en favor de la Lliga Contra el Càncer. A les18.00 h. Partit amistos Junior CB Cantaires vs Junior Amposta.

DIVENDRES 2-09-11
STREET-BALL
16:00 H Divendres dia 2/9/2011 dins del marc de les Festes de La Cinta 2011 el CB Cantaires Tortosa organitza un street-ball amb 2 categories Infantil i Sènior (Masc.-Fem.-Mixte).Aquest Street-Ball es jugarà al C/Alcanyis (Carrer d'accès al Pavelló Municipal de Ferreries).
La participació està oberta a tothom..

DISSABTE 3-09-11
11:00 h. BABY-BASQUET
També aprofitem la benentessa per a comunicar-vos que el Dissabte 3/9/2011 a partir de les 11:00h al aparcament del Mc Donald's Tortosa, el CB Cantaires Tortosa, també ha organitzat unes jornades "Baby Basquet" -Escola de Basquet.Si esteu interessats en portar als vostres fills us esperem per passar una jornada molt participativa (Inflables, Pallasso Ronald Mc Donald, partits 3x3, concursos,...)

18.00 h. Trofeu Ciutat de Tortosa
Amb el Club de Bàsquet Cantaires (2ª Catalana) i Club Bàsquet Villa Real(1ª Valenciana) . També es jugaran partits amistosos entre els Juniors i Cadets del CB Cantaires i el Vila Real
Activitats de la Lliga Contra el Càncer
Lloc: Pavelló Esportiu de Ferreries
Organitza: Club de Bàsquet Cantaires

20.00 h. Ofrena de flors i fruits a la Verge de la Cinta. Hi participarà com tots els anys el nostre club amb membres de la Junta i jugadors dels nostres equips que no estiguin competin durant la tarde.

DIUMENGE 4-09-11
18:00 hores Partit amistos entre Senior CB Cantaires vs CB Salle Bonanova de Barcelona.

MES INFORMAC IO: PROGRAMA FESTES CINTA 2011

DEL 18 AL 29 DE JULIOL I-CAMPUS BASQUET -2011
CB CANTAIRES TORTOSA

El CB Cantaires Tortosa organitza
aquest campus amb l'objectiu de possibilitar la pràctica i tecnificació
del bàsquet a nois i noies de 6 fins a 14 anys.

HORARI:

  • De dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h


PISTA:

  • PAVELLÓ TEMPLE


CONTINGUT:

  • Tècnica i tàctica del bàsquet


  • Competicions (3x3, Triples...)


  • Activitats complementàries (Jocs, passatemps...)


Per més informació e inscripcions premeu aquest enllaç:
butlleta inscripció

II JORNADES TÈCNIQUES I D'ENTRENAMENT DE BÀSQUET PER FORMAR PART DEL CLUB LA PROPERA TEMPORADA

Des del CB CANTAIRES, t’invitem a les 2ª Jornades tècniques i entrenament de bàsquet per a que la propera Temp. 2011-2012 pugues entrar a formar part dels equips de base del CB CANTAIRES TORTOSA.

Aquestes Jornades estaran dirigides pels tècnics/entrenadors del CB Cantaires i adreçades a xiquets/es de Primària.

Els Horaris seran:

  • Dimarts 14 Juny de 17:30 a 19:00 PAVELLÓ DEL TEMPLE
  • Dijous 16 Juny de 17:30 a 19:30 PAVELLÓ DEL TEMPLE


El dijous 16/6/2011 en finalitzar la jornada i entrenament hi haurà una xerrada amb els pares i mares i s’oferirà un pica pica.


INFANTIL MASCULI

NIVELL A TERRITORIAL

CAMPIONS!!

TARRAGONA FINAL A QUATRE:
NASTIC...71
C.B. CANTAIRES... 83
-------------------------
CARMELITES... 63
CB CANTAIRES..69

CAMPIONS, CAMPIONS... OEH... OEH ... OE!!!MOLTES FELICITATS A TOT L'EQUIP!!!

28-05-2011 PAVELLO FIRAL REMOLINS
TROBADA ESCOLES BASQUET
ORGANITZAT PER ALUMNES ROVIRA VIRGIL
I


EL dissabte organitzat per alumnes de la Rovira Virgili, va tenir lloc al pavelló firal una trobada d'escoles de bàsquet.

El CB Cantaires hi va colaborar.

La trobada va estar un éxit de participació i organització.

Aqui vos deixem algunes imatges:

EL NOSTRE EQUIP SENIOR MASCULÍ A 2ª CATALANA!!!CAMPIONS, CAMPIONS, OHE!, OHE! OHE!... CAMPIONS...


El club bàsquet Cantaires va rebre homenatge a els tres equips que s'han proclamat campions de les seves respectives competicions, el mini roig es va proclamar campió de les terres l'ebre, els cadets B, campions del nivell B masculí, aquests dos equips van rebre de mans del president del club, un record en forma de medalla com agraiment a aquest fet, de la mateixa manera que l'equip cadet.

Finalment, l'acte es va acabar amb el passadís que tots els jugadors i entrenadors dels nostre club van realitzar als sèniors, pel seu ascens a segona catalana ja que han aconseguit el campionat de tercera i amb l'entrega d'una placa de reconeixement d'aquest fet i la samarreta commemorativa, samarreta que els jugadors van portar durant l'escalfament del partit que disputaven per accedir a la final de catalunya.

.
EQUIP CADET B


EQUIP MINI ROIG


30/04/2011 ULLDECONA CAMPIONAT MINI DE LES TERRES DE L'EBRE


El passat dia 30/4/2011 es va celebrar al Pavelló Ulldecona la Final Mini de les Terres de l'Ebre que va enfrontar en dos semifinals als equips de CB Cantaires Roig-CB Amposta i CB Alcanar contra el CB Rapitenc.
En la primera semifinal va sortir guanyador el Escola Basquet CB Cantiares Roig i en la segona el CB Rapitenc.
Tots dos van disputar una final molt ajustada en el primer quart, però a partir del segons periode es van començar a marcar les diferències al marcat que van permetre al nostre equip emportar-se la victòria i amb ella el campionat.
Felicitar a tots els xiquets de l'Escola de Basque del CB Cantaires Tortosa i especialment a l'equip CB Cantaires Roig i els seu entrenador, Ivan Pitarch, per ser Campions Mini de les Terres de l'Ebre 2010-2011.
Ànims i a continuar tots plegats amb aquesta trajectòria.


Càmpionat Catalunya Junior Femeni

El CB Cantaires Tortosa va organitzar el passat 16-17/4/2011 el Campionat de Catalunya Junior Femení-Preferent- al Pavelló Municipal de Tortosa.
Amb gran afluència de públic es va celebrar la final entre el CB Sarrià i el CB Platges de Mataró, guanyant aquest darrer el títol mitjançant un triple al últim segon del partit.


Tots el membres de la junta, entrenadors, i jugadors van col·laborar en la organització d’aquest acte.
Aquest acte està en la línia continuista del CB Cantaires Tortosa i de la seva Junta per a portar esdeveniments de primer nivell relacionats en el bàsquet a la nostra ciutat.
La intensió del nostre club es crear “cultura de bàsquet” a la nostra ciutat i promocionar totes les activitats que tinguin a veure amb ell.

Presentació del LLibre de Jordi Robirosa


El passat dia 19/4/2011 a la Sala del Auditori Felip Pedrell va tenir lloc la presentació del 2on llibre de Jordi Robirosa, Bàsquetmania.

Aquest llibre parla de les experiències en el món del basquet nacional del periodista en els seus 25 anys de professió.

La presentació de l’acte va anar a càrrec de la membre de la Junta del CB Cantaires Tortosa Cristina Bel, essent la presentació del periodista i escriptor esportiu Jordi Robirosa, a càrrec del seu homòleg local Sr. Ferrando.

Molts d’aficionats del món del basquet es van aplegar a la sala per escoltar al famós periodista i establir un debat i intercanvi de preguntes relacionades amb l’entorn del basquet


Trobada de l’Escola de Basquet a Amposta
El “futurs” jugadors dels equips del CB Cantaires Tortosa van participar en la trobada d’escoles de basquett que va tenir lloc al Pavelló d’Amposta el passat 3/4/2011.
Durant el proper mes de Maig i Juny es celebraran mes trobades de basquet escolar organitzades pel CB Cantaires Tortosa.

Participació de CB Cantaires Tortosa Jornada Contra el Parkinson i Marató de la Sang

El CB Cantaires Tortosa col·laborant i participant en tots els esdeveniments socials i esportius on es cridat amb la intenció de donar recolzament a totes les activitats d’organitzacions sensibilitzades amb vetllar per causes justes i de persones desafavorides.Jornades Tècniques Basquet Base

El CB CANTAIRES TORTOSA va organitzar el passat 30/3/2011 i 17/4/2011 la Jornada Tècnica per Monitors del Escoles de Basquet
del CB Cantaires Tortosa.


El curs el van impartir l'entrenador de l'equip sènior, Sr. Jordi Adell i la directora de l'Escola de Basquet CB Cantaires, Sra. Pili Saragossa.

Dimecres 30/3/2011 -Teòrica- Conceptes Teòrics
Diumenge 17/4/2011 -Pràctica-

El CB Cantaires Tortosa està implicat en la formació de tots els seus monitors i entrenadors a fi i efecte de donar el nivell necessari al basquet de formació.

CURS D'ENTRENADORS ESTIU 2011

Monitors/Entrenadors/Jugadors..

Després de insistir molt a la Federació Catalana de Basquet, el CB Cantaires Tortosa hem pogut mirar d'organitzar un curs d'iniciació d'entrenadors de bàsquet a les Terres de l'Ebre.
Es la intenció del CB Cantaires Tortosa que aquest curs es realitzi a Tortosa, però per això es necessita un mínim de 20 inscripcions en totes les Terres de l'Ebre.
Aquest curs será per a nois i noies mes grans de 16 anys i amb la ESO finalitzada. Aquest curs permetrà entrenar a equips fins a categoria INFANTIL.
Si tot va be aquest curs es podria realitzar al mes de juliol, pero abans les persones que encara no les han fet tendrien que pasar unes proves físiques d'accés que es realitzaran durant el mes de juny.

TOTS AQUELLS QUE HI ESTIGUE INTERESSATS VOS PREGUEM ENVIEU UN E-MAIL A CBCANTAIRES@HOTMAIL.ES EL MES PRONTE POSSIBLE , JA QUE QUEDEN POCS DIES PER FER L'INSCRIPCIO.

TORTOSA, 12 D'ABRIL DE 2010

09/04/2011 PREMIS AL MILLOR ESPORTISTA TORTOSÍ DEL ANY 2010El dissabte va tenir lloc al pavelló Firal de Remolins, el sopar-entrega dels premis al millor esportista tortosí de l'any 2010 que entrega el Ajuntament de Tortosa.
Per part del Cantaires, va estar nominat el nostre Equip Cadet A, que l'any passat en la categoria de Cadet Nivell B va ser campió Territorial.
A l'acte van assitir força gent, ja que estaven totes les entitats esportives de la ciutat i els seus nomenats, va ser un bonic reconeixement a tots els esportistes de les nostres terres, que tant trevallen en les diverses vessants esportives durant tot l'any.
El sopar va estar amenitzat per l'actuació de Quico el Celio, el Noi i el Mut de les Ferreries, que com sempre ens van deleitar amb el seu repertori de cançons de la nostra terra.
Els nominats de la nostra entitat no van sortir guanyadors, per es van sentir molt orgullosos de poder participar en l'event.

DIMARTS 22-03-2011 SORTIDA AL PALAU BLAUGRANA

PARTIT EUROLLIGA BARÇA-PANATHINAIKOS

Un any més el nostre club va organitzar una sortida amb autocar per anar a Barcelona al Palau Blaugrana per veure un interessant partit de quarts de final d'Eurolliga.
La sortida va tenir exit total d'acollida per part de jugadors, socis i simpatitzants i enseguida es va plenar el bus.
El partit va ser molt intens i tots plegats vam gaudir i sofrir de un encontre que va acabar guanyant el Barça pel sols un punt de diferència.Aquesta es la foto que es van fer els jugadors del Barça amb la gent del nostre Club

L'ENTITAT CANTAIRES DE L'EBRE-DELTA I "PROGRAMA TU AJUDES"


CANTAIRES DE L'EBRE DELTA INCLUIN TOTES LES SECCIONS, HA ENTRAT AL PROGRAMA TU AJUDES, PER PODER OBTENIR UNA PETITA SUBVENCIÓ PER A PODER DUR A TERME ACTIVITATS CULTURALS TRADICIONALS, BENÈFIQUES, SOCIALS I POPULARS.

PER AIXÓ SI VOLEU COLABORAR, SOLS CAL PITXAR AQUEST ENLLAÇ
"TU AJUDES" I VOTAR AL CODIC 0922

Àmbit: Cultura

Codi de votació: 0922
Import sol·licitat: 2.500 €20-02-2011 TROBADA ESCOLES BASQUET
PAVELLO FIRAL DE REMOLINS


El diumenge 20 de febrer al pavelló de Remolins es celebra la II Trobada oberta d'escoles de bàsquet a Tortosa, organitzada per representació de Tarragona, (federació catalana de bàsquetbol)amb la col·laboració del Bàsquet CAntaires, el Consell Esportiu del Baix Ebre i la Diputació.


La jornada va comptar amb la participació de 34 equips de les diferents escoles de bàsquet del Baix Ebre, Montsià i Maestrat. així doncs, més de 300 nens repartits en sis pistes de 9del matí fins a les 13.30hpogut gaudir de la primera competició organitzada per aquesta temporada. Per a d'ells ha estat el primer partit que han dispustat i la il·lusió i el nerviosisme ha estat present als equips. Per aquest motiu, no hi ha marcadors, només es compta amb el tempses corregutés el mateix per a tots els equips (4 parts de 8 minuts cada una d'elles).Ál descans de la competició s'ha realitzat la foto de tots els equips participants, al igual que la foto de germanor, onse'ls ha fet entrega a cadaún dels nens d'unes medalles de record d'aquesta jornada patrocinades pel Consell Esportiu del BAix Ebre.
DISSABTE 22-01-2010
TROBADA D'ANTICS JUGADORs I JUGADORES DEL CANTAIRES

Aquest dissabte passat al pavelló de Ferreries de les 18 a les 21 hores va tenir lloc una trobada d'antics jugadors/es del Cantaires. L'acte va ser tot un èxit d'assistència i participació, ja que hi van acudir força ex-jugadors/es de totes les edats i temporades i de diversos indres, com Valencia, Castelló, Barcelona.. etc.
Es van jugar partidets de 10 minuts entre tots aquells que van volguer tornar a rememorar vells temps, tenim com anécdota que el jugador més gran que va volguer participar va ser un senyor de 80 anys, que hem de dir que estava en molt bona forma.
Després de la trobada es va fer un sopar de germanor al Llaüt on van aplegarse mes de 140 persones i es va donar per tancada aquesta trobada, deixant un molt bon record crec que a tots els assistents.
Esperem que es pugui tornar a repetir aviat....


SI VOLS VEURE MES FOTOS VES ALBUM DE FOTOS

VII EDICIÓ DELS PREMIS ESPORTIUS BAIX EBRE

El passat dissabte dia 18-12-10 al pavelló firal de Remolins va tindre lloc la setena edició de l'entrega dels premis que otorga el Consell Comarcal al millors esportistes tant federats com escolars de les Terres de l'Ebre.

Aquest any hem tingut la sort de tenir premiats dos dels nostres equips:

  • Infantil Femení: a nivell escolar ha estat campió de la territorial i 6è a la final de Catalunnya.

  • Cadet Masculí: a nivell federat, ha estat campió nivell B de la territorial.
Desde el Club volem manifestar la nostra satisfacció i felicitar a tots els compenents dels respectius equips!!!.
Anims i a continuiar aixi!!.

PRESENTACIO ESCOLA DE BÀSQUET DEL CB CANTAIRES

El diumenge 12-12-10 al pavelló de Ferreries va tenir lloc l'acte de presentació de l'escola de bàsquet del CB Cantaires.
A l'acte van assistir força nens que aquest any han passat a formar part de la nostra escola de Bàsquet. Es va anar presentant un per un a tots els asistens i s'els va fer entrega de la samarreta del club.
Ens consta que els nens i nenes estaven força ilusionats i tots plegats vam gaudir d'una tarde de básquet, ja que es van jugar diversos partidets entre ells i a continuació va tenir lloc el partit del nostre equip Senior, on els joves jugadors van gaudir del partit apoyant en tot moment al nostre equip.


10-12-2010 A LES 20 HORES AUDITORI FELIP PEDRELL
AMB MOLTA PARTICIPACIO DE PUBLIC VA TENIR LLOC L'ACTE DE CLOENDA DE TORTOSA CIUTAT DEL BÀSQUET 2010L'acte va ser molt emotiu, van començar amb l'actuació del Quico el celio...es va passar un video amb les imatges de tots els actes realitzat durant l'any, la fúndació va guardonar amb la medalla d'argent al reconeixement de tota una trajectoria dins del bàsquet tortosí, van ser els Srs. Joan Camps, Paco Fuentes, Paco Lluis, i Pili Monclús. també va la fundació va reconeixer la tasca per la feina ben feta als membres de la comissió organitzadora de Tortosa Ciutat del Bàsquet 2010 i a l'ajuntament de Tortosa.
Per altra banda la comissió organitzadora va fer reconeixement per la seva trajectoria al bàsquet base, a Pili Zaragosa i Anton Andreu, als tots els voluntaris i a Manolo Montany.

EL Bàsquet Cantaires també va fer el reconeixement pel seu suport i per potenciar el basquet a la nostra ciutat realitzant l'esdeveniment de Tortosa Ciutat del bàsquet Català a Xavi Nadal, gerent de Tortosa Esports, a Enric Rovira Cap d'administratiu de la Federació Territorial de bàsquet Català i a al Regidor d'esports de Tortosa Pere Panisello.

Va actuar Pep Sala, que és de vic i la propera ciutat del bàsquet Català 2011 és Vic, el seu alcalde i regidor d'esports va assistir a l'acte atès que Ferran Bel, li va passar el relleu!
el Sr. Piquet va fer parlaments juntament amb l'alcalde de tortosa i de vic, on el Sr. Piquet es va despedir dels seus càrrecs, president de la federació i fundació catalana de Bàsquet. així que va assistir també el nou president de la federació catalana de bàsquet el Sr. Joan Fa.
Per finalitzar l'acte va actuar l'orfeó Tortosí amb el Pasdoble i elsgadors.

A TOTS ELS SOCIS, JUGADORS, PARES DELS JUGADORS i SIMPATITZANTSEl dia 26 de Novembre a les 20.00 hores en primera convocatòria i a les 20.15 hores en segona, es farà l'assemblea ordinària del C.B. CANTAIRES, a les aules del antic col·legi de ferreries situat al estadi municipal entre el pavelló i el velòdrom, amb el següent ordre del dia:


1. Lectura i aprovació de l'acta anterior.
2. Informe president.
3. Estat de comptes.
4. Planificacio esportiva 10/11.
5. Pressupost 10/11.
6. Precs i preguntes.

Tortosa, 18.11.2010
PRESIDENT CLUB: Joaquin Valles
Veure la circular.....

DIA 06-11-2010 PAVELLÓ FERRERIES
PARTIT VETERANS ENTRE CB CANTAIRES-DKV JOVENTUT BADALONA
El dissabte 6-11-2010 a les 17,30 al pavelló de Ferreries es va disputar un partit entre una selecció d' ex-jugadors del Cantaires i els veterans del DKV Joventut de Badalona.
Entre els jugadors del Joventud hi havia veterans de la talla de Villacampa, Jofresa.. etc.
Hi va assistir força públic i els dos equips ens van fer disfrutar de un partit amb bon nivell.


CARLES SANCHEZ

Per motius laborals s' ha hagut de traslladar a Tarragona i, per tant ha causat baixa com a jugador del GUECHE CANTAIRES TORTOSA per la temporada en curs 2010-2011.
Carles Sanchez, procedent de Montbrió, va ser fitxat per nosaltres provinent del CB Cambrils la temporada 2009-2010. Aquesta temporada 2010-2011 va començar com tots amb molta il.lusió per la bona temporada que es preveu, però per raons de feina ha hagut de traslladar la seva residència a Terres Tarragonines i hagut de causar baixa al nostre equip. Ràpidament el Nàstic s'ha posat en contacte amb ell i el que resta de temporada jugarà a Tarragona amb el Nàstic a 2ª Catalana.
Aquesta baixa, junt amb la lesió de
Dani Valldeperez que encara no està recuperat, ha deixat debilitat el nostre joc interior. Però de moment ens estem refent cada partit gràcies a l'esforç de la resta de jugadors de la plantilla.

Desitjem sort a Carles en la seva trajectòria fora del Club i també la ràpida recuperació de Dani Valldeperez.

CARLES SANCHEZ

DIA 16-10-2010 A LES19 HORES AL PAVELLO MUNICIPAL DE FERRERIES
VA TINDRE LLOC UN PARTIR DE BASQUET FEMENÍ ENTRE:
ANTIGUES JUGADORES SABOR D'ABANS - SELECCIO CATALANA

Recordant vells temps, al pavelló municipal de ferreries va tindre lloc un partit amistós entre antigues jugadores que van formar el equip del Sabor d'Abans Tortosa, que tants de trofeus va guanyar i tant amunt va portar el bàsquet femení a Tortosa i una selecció de jugadores Catalanes.
Després va tenir lloc un sopar de Germanor on van assistir, jugadores. autoritats i membres dels Cantaires on es van lliurar records de la diada i reconeixements diversos.
Va ser un acte força emotiu.On també va tenir lloc un petit homenatge a la desapareguda Roser Llop, antigua jugadora de l'equip.EL DIA 29-09-2010 AL PAVELLO MUNICIPAL DE FERRERIES VA TENIR LLOC EL PARTIT AMISTOS PRETEMPORADA LLIGA ACB ENTRE :
REGAL FC BARCELONA - ASIGNIA MANRESA

L'assitència de públic va ser massiva, el pavelló quasivé es va plenar,(calculem unes 2000 persones), era tot un espectacle veure el pavelló tan ple, ens recordava els díes de gloria passats quant jugava el equip femení del Sabor D'abans.
Tots vam gaudir d'un bonic espectacle de bàsquet, tant el Barça com el Manresa vam demostrar al gran nivell al que estan jugant.
A la mitja part va tenir lloc una bonica actuació dels abanderats de Tortosa


25-09-2010
PRESENTACIO EQUIPS CANTAIRES TEMPORADA 2010-2011


El passat disabte dia 25-09-10, al pavelló muncipal de Ferreries va tenir lloc la presentació dels nostres equips d'aquesta temporada 2010-2011.
En primer lloc van haber unes fantàstiques actuacions del Club de Gimnástica Ritmica de Tortosa i del Twirling Tortosa que van ser molt aplaudides.
Després de la presentació dels equips el Sr. Angelats va dirigir unes paraules que ens van fer emocionar a tots, així com el Alcalde de Tortosa Ferran Bel i el nostre actual president Joaquim .
Vallés.
Acabats els parlaments, es va procedir al sorteig de 4 lots d' obsequis del Cantaires entre els asistents i a un emocionant partit de lliga del nostre equip senior contra CB Hospitalet, que vam acabar guanyant.

Donem les gracies a tots els asistents !!

TEMPORADA 2010-2011 PARTITS AMISTOSOS

Els nostres equips ja estan preparant-se pel començament de la temporada de competició, amb diversos partits amistosos.
Els propers a disputar seran:

SENIOR MASCULÍ

SOTS 21 MASCULÍ

JUNIOR MASCULÍ

CADET A MASCULI
25-09-2010 CB ALCANAR - CB CANTAIRES 10,30"
lloc pavelló municipal d'Alcanar
CADET B MASCULI
25-09-2010 CB ALCANAR - CB CANTAIRES 12,OO"
lloc : pavelló municipal d'Alcanar


Torneig 3x3 Ciutat de Tortosa,
Inclòs dins dels actes Tortosa Ciutat del Basquet Català 2010.El guanyador del Circuit 3x3 Pobles de Tortosa van ser l'equip d'anònimos (Ivan, Alex, Oriol, Diego)Els guanyadors del torneig van ser l'equip dels Iaios (Paco, Lito, Dani). Van jugar la final contra l'equip Baby Boom(Fran, Jordi i Miquel)

COLABORACIÓ DEL C.B. CANTAIRES
ACTES LLUITA CONTRA EL CANCER FESTES CINTA 2010


Aquest cap de setmana el CB Cantaires va col·laborar amb els actes que va cel·lebrar la Lliga contra el Càncer jugant 2 partits amistos entre el CB CAntaires -Infantil Femeni- vs CB Xerta i del CB Cantaires Cadet B vs CB Ulldecona.

31-08-2010 1er. ENTRENAMENT EQUIP SENIOR MASCULÍ

El nostre equip senior masculí ja ha començat els entrenaments amb alguna que altra novetat a la plantilla
CADET B
CAMPIONS LLIGA 2009-2010 TERRITORIAL NIVELL B-1 TARRAGONAEl passat diumenge l'equip cadet B del CB Cantaires TORTOSA va guanyar el campionat territorial nivell B-1 de Tarragona.

A la darrera jornada es van enfrontar el Puigcerver-Salle Reus C i el CB Cantaires B a la pista dels reusencs i amb els dos equips empatats al capdavant de la classificació. L'equip de Reus sortia com a favorit per emportar-se la victòria ja que comptava amb el factor pista al seu favor i amb els antecedents d'haver guanyat als tortosins en els altres enfrontaments d'aquesta temporada.
El partit va començar amb l'equip local portant la iniciativa aconseguint fins a cinc punts d'aventatge (12-7), situació que es va anar capgirant fins arribar al final dels primers deu minuts amb un 16-19 favorable al Cantaires.
LLegir més......

20 AL 24-05-2010

TARRAGONA

Jocs Juvenils Ciutats GermanesEn la XXa edició dels Jocs Juvenils Europeus de les Ciutats Germanes està prevista la participació de ciutats d’arreu d’Europa.Tortosa es una de les ciutats participants, i el nostre club hi participa amb un equip de Cadets femení, seleccionat entre jugadores dels nostres equips Junior e Infantil Federats.Les delegacions estaran formades, cadascuna, per 48 persones, entre esportistes i entrenadors.L’allotjament dels participants es repartirà entre la Ciutat de Repòs i Vacances i el Complex Educatiu.


Un conjunt de 9 instal·lacions municipals albergaran l’apartat de la competició esportiva: Casal Riuclar, Pavelló Serrallo, Pavelló Sant Pere i Sant Pau, Pavelló Gimnàstic, Pista Atletisme de Campclar, Piscina Campclar, Piscina Bonavista, Pavelló Campclar, Complex Esportiu Sant Salvador.

Per més informació segui aquest enllaç: http://tarragona2010.com

EXPOEBRE: STAND TORTOSA CIUTAT DEL BASQUET 2010 -CB CANTAIRES (del 30-4 al 2-05-2010)

El nostre club va col.laborar al stand que Tortosa Ciutat del Bàsquet 2010 va posar a la Expoebre, vam exposar les copes que es van guanyar al bàsquet femení als anys 80 i membres de la Junta van estar a l'stand passan videos i explicant l'història del bàsquet a les nostres terres.
DIES 22 I 23-05-2010 TORNEIG ISSOIRE (França)Els díes 22 i 23 de maig, dos dels nostres equips de base: els Cadets B i l'Infantil Masculí han anat a a França a la ciutat de Issoire, a un torneig en el qual han participat uns 20 equips, de diversos països, entre ells Alemanya, Suissa i França.
Els Cadets B han quedat en un meritori tercer lloc.
El viatge ha estat un èxit, els nois han disfrutat força jugant a bàsquet i passant uns dies de germanó entre ells.
I els seus acompanyants també ens ho hem passat molt bé.

Guardarem tots un molt bon record d'aquests dies!!!

Per veure més fotos del torneig i del viatge aneu a: album de fotos

Si voleu llegir mes informació del torneig(equips que han participat, classifcacions..), aneu a la web del club de bàsquet d'Issoire que es
:
www2.usibasket.com


LESIÓ JUGADORA SARA CARPENA (INFANTIL FEMENÍ)

Sara Carpena,ha sofert fa cosa d'un mes, un esquinç al tormell aquesta lesió li impedirà assistir a la Final del Campionat de Catalunya Escolar a la Seu d'Urgelli tampoc podrà anar als Jocs Mediterranis que es celebren a TGNA.
Desde el Club li desitjem una ràpida recuperació i semtim que no pugui estar present als events mencionats.ANIMS SARA!!!
09-05-2010
FINAL TERRITORIAL D'ESCOLES DE BÀSQUET


El diumenge día 09-05-2010 al pavelló firal de Remolins va tindre lloc la final territorial d'escoles de bàsquet amb una nombrosa participació de nens de diverses escoles d'arreu de la provincia.01 I 02-05-2010 CAMPIONAT CATALUNYA CADET FEMENI PREFERENT

El dissabte dia 01 i el diumenge 02 de maig es van disputar al Pavelló de Ferreries les finals del campionat de Catalunya Cadet Femení Preferent.
Els equips van quedar:

3º i 4 lloc CB Sarria - Cornella A

Segon lloc:Femení S. AdriaI les campiones van ser Platges de Mataró en un partit final,molt emocionant i disputat.

24 I 25-04-2010 FASE FINAL CAMPIONAT JUNIOR MASCULÍ PREFERENT

El dissabte dia 24 i el diumenge 25 d'abril van tindre lloc al Pavelló de Ferreries les finals del campionat de Juniors Masculins Preferents de Catalunya.
Els equips que es presentaven a aquesta final eren:
FC Barcelona, DKV Joventut, Cb Hospitalet i CB Manresa.

La final va ser entre el F.C.Barcelona i el DKV Joventut, quedant guanyador i per lo tant campió el DKV JOVENTUT, va ser un partit força interessant i amb molta assistència de públic, entre el qual es trovava el entrenador del Regal Barça, Xavi Pascual, Chichi Creus, director de la secció de Baloncesto del Barcelona, Roberto Dueñas exjugador del Barça, Ricard Casas seleccionador español de U18 masculins, entre altres personalitats destacades.
En tercer lloc va quedar el CB i Unió Manresana i quart el C.B. l'Hospitalet.25-04-2010 JORNADA CONTRA L'ALZEIMER, ACTE SOCIAL ON HA PARTICIPAT EL CLUB DE BASQUET CANTAIRES.


Els nens van estar tirant a le cistelles, acompanyats per monitors del nostre club, en un acte benèfic on les cistells encertades es premiaven per entitats solidaries aportan donacions.

21-04-2010 CAMARA DE COMERÇ

CONFERÈNCIA DE JORDI VILLACAMPA
"Basquet i lideratge"

A la càmara de comerç i dintre dels actes de Tortosa Ciutat del Bàsquet 2010 Jordi Villacampa, president del DKV Joventut va donar una interessant conferència sobre els tipus finançament dels clubs i també va parlar sobre la seva trajectoria al bàsquet i altres temes, tots relacionats amb aquest deport.

La conferència va ser un èxit de participació i tots van gaudir de les paraules del Sr. Villacampa.


2 i 03-04-2010 TORNEIG PRIMAVERA CUP


Durant aquestes vacances de setmana Santa, va tindre lloc a Reus i Salou la cinquena edició del Torneig Primavera Cup, que convoca clubs de bàsquet d'arreu d'España.

Aquest any han participat, dos dels nostres equips de base: els Cadets B i les noies del Infantil Femení, els quals han tingut ocasió d'enfrontar-se a equips com el Collado Villalba de Madrid, el Take Sakisbaloia del Pais Vasc....

I si bé no hem aconseguit estar entre els primers classificats, l'experiencia ha estat sumament enriquidora i tant els joves com els seus acompanyants han gaudit de uns dies de conviéncia i esport.
17-04-2010
SOPAR ENTREGA PREMIS MILLORS ESPORTISTES 2009


El 17-04-2010 va tenir lloc al Pavelló Firal un sopar on s'entregaren els premis als millors esportistes deTortosa del any 2009.
Els quals van recaure en la nadadora Anna Aida Marti del CN Tortosa i Pau Vela del Club de Rem de Tortoa

El nostre club va presentar aquests dos candidats a millor esportista de l'any, que van rebre un reconeixem de part de l'alcalde:ROGER PRUÑONOSA 12 anys

Jugador del nostre equip preinfantil masculí,i que ha estat seleccionat per jugar en la selecció Territorial de Tarragona en "Campionat de Catalunya de Seleccions Mini"SOFIA FONTANET 17 ANYS

Jugadora Senior y Junior femení temporada 2008/2009. Entrenadora Escola de Bàsquet CEIP Ferreries temporada 2008/2009. Tot un exemple de vinculació esportivaen el món del básque Tortosí.

20 AL 24-05-2010 TARRAGONA Jocs Juvenils Ciutats Germanes

En la XXa edició dels Jocs Juvenils Europeus de les Ciutats Germanes està prevista la participació de ciutats d’arreu d’Europa.

Tortosa es una de les ciutats participants, i el nostre club hi participa amb un equip de Cadets femení, seleccionat entre jugadores dels nostres equips Junior e Infantil Federats.

Les delegacions estaran formades, cadascuna, per 48 persones, entre esportistes i entrenadors.

L’allotjament dels participants es repartirà entre la Ciutat de Repòs i Vacances i el Complex Educatiu.

Un conjunt de 9 instal·lacions municipals albergaran l’apartat de la competició esportiva: Casal Riuclar, Pavelló Serrallo, Pavelló Sant Pere i Sant Pau, Pavelló Gimnàstic, Pista Atletisme de Campclar, Piscina Campclar, Piscina Bonavista, Pavelló Campclar, Complex Esportiu Sant Salvador.

Per més informació segui aquest enllaç: http://tarragona2010.com11-04-2010 PAVELLO FIRAL DE REMOLINS

PARTIT LLIGA NACIONAL DE BÀSQUET EN CADIRA DE RODES

Dins del programa d'actes de Tortosa Ciutat del Bàsquet del 2010, va tenir lloc el dia 11-04-2010 a les 12 hores, al Pavelló Firal i Esportiu de Remolins un partit de la Lliga Nacional de Bàsquet en Cadira de Rodes, entre C.E. Costa Daurada de Reus i el C.E.M. Hospitalet de Llogregat (filial del F.C. Barcelona). Va ser un partit molt interessant on hi van assistir força espectadors i els jugadors ens van donar un exemple de tenacitat i superació.

F:\Documents and Settings\mas\Escritorio\CBCANTAIRES\CBCANTAIRES\FOTOS\100411_partit cadira rodes.JPG
Error File Open Error


Desde aqui els transmetem les nostres felicitacions a tots els participants!!!.

III SIMPOSI DE BASQUET BASE (30-03-2010)El dia 30-03-2010 es va celebrar el III SIMPOSI DE BÀSQUET a la Sala Jordi Brull de la EMD Jesus, dins dels actes previstos en l'event "TORTOSA, CIUTAT DEL BASQUET 2010".
Mes informació.....

27-03-2010 TORNEIG DE SELECCIONS TERRITORIALS DE BASQUET PREINFANTIL MASCULINES I FEMENINES

Al pavelló Firal de Remolins, va tindre lloc dintre dels actes de Tortosa Ciutat del Bàsquet 2010 el Torneig de seleccions territorials de preinfantils masculines i femenines.
Aqui podeu veure fotos d'alguns partits:...02 i 03-04-2010
FOTOS TORNEIG PRIMAVERA CUP SALOU

Els nostres equips cadet B i infantil femení, es van desplaçar a Reus aquestes pascues, per jugar aquest torneig, la qual va estar una experència força enriquidora pels dos equips.
Aqui teniu algunes de les fotos del torneig:07-02-2010
FOTOS 1ª TROBADA BASQUET ESCOLAR
23-03-2010 SORTIDA DEL C.B. CANTAIRES A BARCELONA
PARTIT EUROLLIGA REGAL BARÇA-MADRIDEl Club Bàsquet Cantaires va organitzar una sortida a Barcelona per veure el partit d'Eurolliga del Regal Barça-Madrid.
A la foto podeu veure als nostres joves jugadors i simpatitzants junt amb els Jugadors del Barça.
La sortida va ser un èxit total de participació, cosa que vos agraïm a tots!!
El Club tornarà a organitzar noves sortides, de les quals ja vos anirem informant aqui a la nostra web

13-03-2010 PAVELLO FERRERIES

PARTIT VETERANS

C.B. BARCELONA...................... 93
C.B. CANTAIRES-CATALONIA.. 42Amb èxit d'assistència de public, prop de 700 persones, es va cel.lebrar el partit de bàsquet entre jugadors veterans del BARÇA, CATALÒNIA I CANTAIRES al Pavelló Municipal de Ferreries.
Si voleu veure les fotos del partit pitxeu
aqui:
ACTUALITAT | PLANTILLA | HISTORIC NOTICIES | PATROCINADORS | ESCOLA DE BASQUET | EL CLUB | PAGINES D'INTERÉS | ALBUM DE FOTOS | Mapa del Sitio


Regresar al contenido | Regresar al menú principal