PRESENTACIO SORTEIG COTXE 4/9/2014

Aquest passat Dijous 4/9/2014 i en el marc de les Festes de La Cinta 2014 el CB Cantaires Tortosa va realitzar la presentació del Sorteig d'un Cotxe  de la marca FIAT 500 que sortejarà el proper dia 3 de Novembre del 2014. Sorteig on la papereta guanyadora resultarà de la combinació de les 4 darreres xifres  número premiat de la ONCE.
La presentació de l'event va comptar amb la presència de l'alcalde de la ciutat, Sr. Ferran bel, el Regidor d'Esports, Sr. Pere Panisello, regidors de l'Ajuntament de Tortosa, representants de l'Agrupació Comercial Tortosa Centre i representants de l'empresa Autointegrale. 
El CB Cantaires Tortosa, amb la col·laboració de la Agrupació de Comerç Tortosa Centre, posarà a la venda durant aquesta setmana per gran part dels establiments comercials de Tortosa le paperetes del sorteig. Aquestes paperetes tenen un preu molt assequible, 2'5 € per papereta, a fi i efecte de que tota la gent pugui adquirir-la. La recaptació econòmica d'aquest sorteig anirà destinada al finançament de les despeses de l'estructura esportiva del club.
El CB Cantaires Tortosa està immers en un projecte esportiu a mitjà termini. Segons declaracions del seu president, Sisco Pepió, es tracta "d'un projecte de esportiu de ciutat on es pretén portar el bàsquet tortosí a llocs referents del bàsquet català en un mitjà termini de temps".
 
PARTICIPEU!!!

No es permeten més comentaris.