Nota Informativa – VITALLI AUGUSTOVSKYI

Nota Informativa – VITALLI AUGUSTOVSKYI

Socis i Simpatitzant,Com ja sabeu aquest any el nostre club ha incorporat la figura de jugadors no locals que venen a reforçar l'estructura esportiva del nostre club ja sigui com a jugadors o com a adjunts d'entrenador de diferents equips.

Entre els jugadors que hem incorporat est el jugador  Vitalli Augustoskyi. Vitalli ha vingut d'Ucrani  i s'ha integrat perfectament al nostre club, col·laborant, participant activament en tots els entrenament, assistència de partits i tot el que li hem demanat.
Des del club hem rebut moltes bones sensacions de la seva feina.

Fa un parell de setmanes Vitalli va detectar que el genoll li fallava i així ens ho va comunicar. Vitalli veu que no pot continuar jugant al nivell que exigeix la competició i és conscient que la lessió que sofreix no li permet una recuperació a curt termini. Es per aquest motiu que el club i el jugador han acordat que la recuperació la faci en el seu país. El club ja ha gestionat el seu retorn previst inicialment per al dia 6/11/2014

El club ja li trasmès el nostre agraïment per la seua col·laboració i el seu bon fer. Esperant la seva promta recuperació i si es durant el termini d'aquesta temporada es pugui tornar a incorporar a la disciplina el club.

El club ja està treballant activament per a poder complemtar l'equip amb noves incorporacions.

Salutacions
CB Cantaires Tortosa
Junta Directiva

 

No es permeten més comentaris.