Play Off Ascens Copa Catalunya

En la última jornada de la categoria en la que Les Vinyes del Convent Cantaires l’equip tortosí visitava al Construcciones Consher Mata Basquet Ribes en un partit crucial per a l’equip roig.

Calia guanyar i esperar que els resultats dels altres partits acompanyessin. La derrota del Grup Barna enfront al Basquet Sama va ser determinants per als intersos de l'equip tortosí.

L’Encontre començava des del seu inici amb un control absolut de l’equip visitant, que desplegava la seva millor defensa en tota la temporada. En l’apartat ofensiu es van fer els deures necessaris per a tancar el joc en un +31. Els períodes serien de 12/19- 08/17-09/16-09/17 per a un resultat final de 38-69.
Increïble actuació, plena d’intensitat col•lectiva, concentració, dominant els tempos amb criteri a cada possessió, sabedors del què estava en joc.
El equip va aportar en números: King 21, Miro 10, Sandy 9, Sorolla 8, Riverol 7, Archimede 6, Domench 4, Novovic 4, Pitarch, Fortuño y Galera.

D’aquesta manera, l’equip tortosí aconsegueix classificar-se en la 4rta posició, accedint així a la promoció d’ascens cap a la categoria catalana de màxim nivell, la Copa Catalunya. Merescuda recompensa per a jugadors, tècnics, club i afició.

La victòria d'aquest Play Off li permetrà al CB Cantaires Tortosa poder optar a les places que es puguin quedar vacants per les compensacions de les lligues superiors organitzades per la Federació Catalana de Bàsquet i la Federació Espanyola de Bàsquet.

Les Vinyes del Convent Cantaires Tortosa s'enfrontaran aquest cap de setmana contra el CB Quart i el CB Sant Boi. Els 3 equips es creuaran el cap de setmana entre ells en partits que tindran lloc divendres, dissabte i diumenge. En el cas de l'equip tortosí els seus partits els jugarà el Divendres a Sant Boi de LLobregat i el Dissabte a les 19:00h al Pavelló de Ferreries contra el CB Quart.

L'Entrada serà gratuïta per afavorir l'assistència de tots els aficionats a l'esport per animar a l'equip tortosí.