ACORD PATROCINI “LES VINYES DEL CONVENT”

ACORD PATROCINI “LES VINYES DEL CONVENT”

El CB Cantaires Tortosa es plau en comunicar-vos que ha arribat a un acord de PATROCINI amb l'empresa LES VINYES DEL CONVENT per aquesta Temporada 2015-16.

LES VINYES DEL CONVENT serà l’empresa patrocinadora principal del club i del Sènior Masc. de 1ª CATALANA del CB Cantaires Tortosa.

Les LES VINYES DEL CONVENT és una empresa de llarga trajectòria vinícola ubicada al TM d’Horta de Sant Joan. Al cap davant d’aquesta empresa podem trobar a l'empresari Elias Gil.
Són 4 les generacions familiars que s’han dedicat al conreu de la vinya i l'elaboració i comerç del vi al major i que ha mantingut a aquesta empresa vinícola com a referent al nostre territori.
Sempre moguts per la innovació, recerca i excel•lència d’unes vinyes excepcionals situades a la part alta de la Terra Alta, a Horta de Sant Joan.
Partint d’una selecció d’un percentatge molt petit de vinyes amb una tècnica molt acurada s’aconsegueix elaborar un vi de la terra excel•lent amb un preu assequible per ser consumit al nostre territori.
Actualment el Sr. Elias Gil està treballant amb un gran projecte que s’està posant en marxa, es tracta d’un celler encarat a l'elaboració de vins de gran expresió i l'enoturisme, tot aixó en el marc natural i incomparable d’Horta de Sant Joan.

CB CANTAIRES TORTOSA

No es permeten més comentaris.