ASSEMBLEA INFORMATIVA 4//6/2015

ASSEMBLEA INFORMATIVA 4//6/2015

El passat Dijous 4/6/2015 la Junta Directiva el CB Cantaires Tortosa es va convocar l’Assemblea Informativa Temp. 2014-2015. En aquesta assemblea oberta a tots els jugadors, pares, socis i simpatitzants, el president de l’entitat, Sisco Pepió, va fer un balanç de la temporada des de la vessant esportiva, econòmica i social de la present temporada i els reptes i objectius per la propera.

En termes generals es va fer especial referència a l’ampliació de col·laboradors en el teixit organitzatiu i social de l’entitat, els bons resultats esportius d’aquesta temporada i els nous reptes econòmics a assolir per donar continuïtat a nova l’estructura esportiva.

Durant l’assemblea també van intervenir el Responsable de l’Escola de Bàsquet, Jose Antonio Fornos, que va analitzar l’increment de xiquets i xiquetes durant aquesta temporada. Posteriorment  el Director Tècnic del club, Claudio Prieto i el Coordinador Esportiu, Ivan Pitarch van establir les bases esportives que regiran l’entitat en la propera temporada.

Per finalitzar va tenir lloc un torn de precs i preguntes que van fer els assistents a l’acte i que van ser ateses per tots els membres de la Junta.

 

En les properes dates es convocarà l’Assemblea General per a socis.

 

Nota: Segons l’article 6è dels Estatuts del Club, recordar que en aquesta assemblea podran assistir tots els socis i sòl tindran dret a vot els socis numeraris, es a dir, majors de 18 anys. El menors de 18 anys no podran delegar en el seu vot en el seu pare o tutor.

Tot aquell simpatitzant o pare , major de 18 anys, que vulgui votar en les assemblees podrà normalitzar la seva situació donant-se d’alta de soci.

Per qualsevol dubte o aclariment podeu enviar un correu al club: cbcantaires@hotmail.es

 

 

 

Junta Directiva

CB Cantaires Tortosa

No es permeten més comentaris.