Col·laboració PETROLOW COST -Tortosa-

Col·laboració PETROLOW COST -Tortosa-

El CB Cantaires Tortosa ha arribat a un acord de col·laboració amb l'empresa PETROLOW COST -Tortosa- per la propera Temporada 2015-16.
Aquesta empresa serà col·laboradora de l'entitat i proveïdors oficials del CB Cantaires Tortosa.
El CB Cantaires Tortosa vol agraïr el suport de PETROLOW COST -Tortosa- i anima a tots els socis, pares i simpatitzants a repostar en les seves instal·lacions.
En els propers dies la Junta us informarà de com podeu gaudir de descomptes us farem arribar el Carnet Petrolow.
PETROLOW COST -Tortosa- ha estat la primera benzinera autoservei en un entorn urbà enfocada a reduir al màxim les seves despeses estructurals per oferir combustible d'alta qualitat a baix preu de mercat.
A hores d'ara, moltes són les gasolineres que han seguit el nostre sistema low-cost amb tal de rebaixar despeses i aconseguir un preu més cura. Aquest model PETROLOW COST –Tortosa- ofereix el sistema de pagament, en metàl·lic o targeta a través d'un caixer automàtic gràcies a un programa dissenyat a mida per PetroLow Cost.
Encara que són estacions sense personal, totes tenen uns horaris on trobar treballadors / es per tenir o solucionar problemes. En qualsevol moment, les gasolineres PetroLow Cost estan assistides de manera telemàtica per donar resposta o orientació a través de la centraleta del Call-Center on les càmeres de vídeo donen suport al que la clientela pot explicar per telèfon. En qualsevol moment queden registrades les imatges per poder oferir, si és el cas, el millor servei.
Els combustibles que se serveixen en PetroLow Cost són d'igual qualitat que les altres gasolineres i passen els mateixos controls. Simplement es venen més barats per què s'han optimitzat els costos d'estructura: no necessiten personal per fer benzina ni cobrar, no tenen serveis afegits.
CB CANTAIRES TORTOSA

No es permeten més comentaris.