EL CB CANTAIRES S’EMPORTA EL 5è TORNEIG CIUTAT TORTOSA

EL CB CANTAIRES S’EMPORTA EL 5è TORNEIG CIUTAT TORTOSA

L'entitat esportiva ha aconseguit recaptar 460 euros gràcies a la venda d'entrades del partit amistòs d'aquest diumenge contra el Valls de lliga EBA. Els diners es destinaran a la Fundació Noèlia que lluita contra la distròfia muscular congènita.
Enguany el CB Tortosa ha volgut dedicar el Torneig Ciutat de Tortosa a una causa solidària. Els tres euros de l’entrada s’han destinat a la Fundació Noèlia que es va crear fa un any per investigar aquesta malaltia minoritària. Una iniciativa que va sorgir de la mà del capità de l’equip, Xavi Fortuño, per ajudar al fill d’un amic que pateix aquesta malaltia que provoca que la persona afectada perdi progressivament la força i tingui problemes per caminar o respirar.
Gràcies a moltes aportacions solidàries, la Fundació Noèlia ha aconseguit en aquests mesos els 75.000 dòlars necessaris per finançar el primer any d’investigació per trobar una cura a la malaltia. El bàsquet Cantaires ha posat el seu granet de sorra amb aquest partit, que va comptar amb l'assitència d'uns 250 espectadors.
A nivell esportiu, l'encontre d'aquest diumenge ha estat el primer test de pretemporada per al conjunt sènior tortosí que enguany debutarà a Copa Catalunya. El Cantaires va guanyar el Valls de lliga EBA, per 91 a 86.

CB CANTAIRES TORTOSA

No es permeten més comentaris.