NOVA PÀGINA WEB

NOVA PÀGINA WEB

Jugadors, pares, socis i simpatitzanats,

Des del CB Cantaires Tortosa us posem en coneixement que des del dia 1/1/2014 tenim nova pàgina web de l’entitat i que aquesta ja està totalment activada.

Clickar l'enllaç:

www.cbcantaires.com

L’Actualització de la pàgina web del club neix de la inquietud de la nostra entitat esportiva en posar-se al dia de les noves tecnologies. Tots tenim clar que les xarxes socials i els continguts digitals són el present i el futur de la nostra societat i és per aquest motiu que volem estar a l’alçada de les circumstàncies actualitzant la nostra presència a la xarxa.

Aprofitem l’ocasió per informar-vos que el CB Cantaires Tortosa també estem presents a gran part de les xarxes socials com facebook, twitter, linkedin, flickr, amb l’objectiu que des d’aquestes aplicacions pugueu fer un seguiment del club al moment.

El CB Cantaires Tortosa pretenem que aquesta pàgina web pugui ser una eina per posar-se al dia de l’actualitat del club, realització de tràmits, tenda, informació de esdeveniments, resultats i classificacions, etc...Volem que sigui una pàgina més dinàmica, més participativa, amb nous continguts  (alguns d’ells es desenvoluparan en les propers mesos) i pretenem que sigui el punt de trobada de tota la gent del club, jugadors, pares, socis i simpatitzants.

Podeu pegar una ullada a la web i si voleu participar aportant comentaris per millorar-la, ens envieu un correu a cbcantaires@hotmail.es i tindrem en compte la possibilitat de implementar-los. També ens podeu enviar noticies per publicar-les, fotos per penjar-les àlbum general, i tot allò que pugui estar relacionat amb el bàsquet de la nostra ciutat.

 Volem aprofitar la benentesa per agraïr públicament al Webmaster, Jose Angel Parra, el treball realitzat, possant a la disposició de tots el membres de club les seves dades per si voleu contractar els seus serveis:

Jose Angel Parra    Telf: 636970006   e-mail: sproksgame@gmail.com   

web: http://sproks.esy.es

Esperem que us agradi!!

Salutacions

No es permeten més comentaris.