PONÈNCIA -FCBQ- “Metodologia en edats de formació”

  • Ponència Metodologia 1
  • Ponència Metodologia

ins del programa de formació per a tècnics del territori de les Terres de l'Ebre, el dijous dia 17 de març, a les set de la tarda va tenir lloc, en el Casal tortosí, la primera d'aquestes jornades.

La ponència "Metodologia en edats de formació", va anar a càrrec del sots-director de l'àrea de formació de l'FCBQ, Sr. Joan Cortés i va comptar amb la col·laboració de CB Cantaires Tortosa en la seva organització.

Un total de 35 entrenadors i tècnics dels clubs de les Terres de l'Ebre van poder assistir aquesta jornada on el principal objectiu va ser donar desenvolupar el concepte de la metodologia en un entrenador de bàsquet en els seus entrenaments.

La metodologia tracta de trobar una proposta vàlida per optimitzar l'aprenentatge i que es esdevingui en una ferramenta per gestionar un entrenament amb eficàcia. La metodolia com a principi inclou tot el que tenim que ensenyar i sobretot com ho tenim que portar a termeLa metodologia tracta de trobar una proposta vàlida per optimitzar l'aprenentatge i que es converteixi en una eina per gestionar l'entrenament integral amb eficàcia. La metodologia engloba tot el que anem a ensenyar i sobretot , com ho portarem a terme . Una sèrie de factors que, juntament amb les teories de l'entrenament, influeixen de manera directa en l'adquisició de les habilitats. No només és important conèixer els elements que afecten l'aprenentatge , sinó que cal conèixer la manera de desenvolupar-los.

Des del CB Cantaires Tortosa volem agrair a la FCBQ la seva nova aposta per la formació als clubs de les Terres de l'Ebre.

CB CANTAIRES TORTOSA

 

No es permeten més comentaris.