Presentació-Roda Premsa LLiga EBA

Presentació-Roda Premsa LLiga EBA

El Club Bàsquet Cantaires de Tortosa jugarà aquesta temporada a Lliga EBA. El club tortosí fa el salt a una lliga estatal, per primer cop a la història del sènior masculí. La temporada donarà el tret de sortida al setembre i els roig-i-blancs estan treballant per confeccionar l’equip en una categoria molt competitiva en què s’enfrontaran a equips de les Illes Balears i l’Aragó.
El Cantaries jugarà en el grup C (a tot l'Estat n'hi ha cinc), que inclou equips catalans, aragonesos i de les illes Balears. Aquest matí, l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, el regidor d'Esports, Joaquim del Pino, i el representant de la Federació Catalana de Bàsquet, Jordi Llaberia, han acompanyat el president del Cantaires, Sisco Pepió, en el seu anunci oficial de la participació en la lliga EBA.
Pepió ha advertit que és una lliga molt competitiva però que els últims resultats esportius els fan ser optimistes. "Fa anys que estem treballant en aquest projecte. Volem agrair el suport de l'Ajuntament de Tortosa i també el de la Federació." El president del Cantaires, així com el representant de la Federació, han fet una crida a la ciutadania a gaudir del bon bàsquet amb els partits que es podran veure a Tortosa la propera temporada. "Aquesta lliga és l'equivalent a la 2ªB del futbol, té molta repercussió a tot l'Estat. Hem de pensar que tècnicament, els clubs que en formen part tenen jugadors molt bons. El nostre cost tècnic ja està preparant la temporada."
L'alcalde, de la seva banda, ha felicitat el Cantaries per la fita assolida i ha avançat que l'Ajuntament "farà els esforços necessaris" per respondre als requeriments que representa el nivell de competició al qual entra el club de la ciutat. Bel ha volgut posar en valor la feina feta pel Cantaires. "La notícia que estem donant no s'explica sense tot el treball que s'ha fet en els últims temps."

CB CANTAIRES TORTOSA

No es permeten més comentaris.