SORTEIG FIAT 500 -CB Cantaires Tortosa

SORTEIG FIAT 500  -CB Cantaires Tortosa-
 
Des de la Junta Directiva del Club Bàsquet Cantaires us volem comunicar que el Club ha posat en marxa  el sorteig d’un FIAT 500 amb l’objectiu de poder obtenir nous recursos econòmics per la temporada 2014-2015. 
 
Aquesta iniciativa compta amb el suport logístic e institucional  de l'Agrupació Comerç Centre de Tortosa.
 
La presentació d'aquest Sorteig tindrà lloc el dia 4/9/2014 a les 19:00h a la Plaça Barcelona, i serà un acte que comptarà amb la presència de l'alcalde de la ciutat, Sr. Ferran Bel, la presidenta de l'Agrupació Comerç Centre de Tortosa, Sra. Mª Jose Ferre i els membres de la Junta del CB Cantaires Tortosa.
 
Es per aquest motiu que demanem a tots el socis, jugadors, pares i simpatitzants a que vinguin a donar suport a aquest acte promocional i a altres que tindran lloc durant les festes de La Cinta 2014, on el club, ja començarà a vendre butlletes per al sorteig que tindrà lloc el Dilluns 3/11/2014 coincidint amb les 4 darreres xifres del número del Sorteig de l'ONCE del mateix dia.
 
El Club  ha iniciat un ambiciós projecte amb el que es pretenen assolir nous reptes, com que el Sènior aconsegueixi pujar a una categoria on històricament mai ha jugat i que la resta d'equips de la nostra entitat puguin ser referents del bàsquet territorial.
 
Paral·lelament el Club Bàsquet Cantaires estem treballant per aconseguir noves col·laboracions a fi i efecte de no generar més despeses en les quotes de jugadors ni socis, per aquest motiu, els ingressos extraordinaris que es puguin obtenir amb el sorteig són importants per poder tirar endevant aquest projecte que ara ja és una realitat.
 
El col·laboradors confirmats a dia d'avui són:
 
MOBLES ARASA
RESTAURANT LLAÜT
JESUS SPORTS
GERMANS MARIN, SL
AUTO INTEGRALE
AGRUPACIO COMERÇ TORTOSA CENTRE
CMYK Gràfic e Industrial
MATERIALS JJ MANGRANÉ
EBRETIC Enginyeria, SL
FINQUES BAIX EBRE
 
En els pròxims dies esperem anar ampliant els col·laboradors per aquest temporada 2014-2015. Aprofintant la benentesa si algun col·laborador es vol sumar al projecte podeu enviar-nos un correu a cbcantaires@hotmail.es

Catàleg del cotxe: Cataleg

Bases del concurs:

Bases WEB

No es permeten més comentaris.