Classificació Final Sènior

  • Classificació Final
  • Equip Sènior

No ha pogut ser...però enhorabona equip!

Ahir el CB Cantaires Tortosa, amb la seva victòria enfronta al ASFE Sant Fruitós, no va tenir suficient per poder-se col·locar en la 3ª ó 4ª posició de la classificació que li hagués permès poder optar al Play-Off d'ascens.

Finalment hem quedat en una meritòria 5ª posició que demostra el gran treball realitzat pel nostre equip. Us adjuntem la classificació final de la Lliga regular 2ª Catalana Grup IV.

La victòria del CB Morell i la victòria del CB Nou Olesa no van fer possible que el CB Cantaires Tortosa es pugues posicionar en les places per disputar el Play-Off d’ascens. En referència a la classificació amb el CB Nou Olesa cal comentar el següent. En el partit d’anada a Olesa el resultat va ser  85-75 (-10)  i en el partit de tornada a Tortosa 79-69 (+10). Tot i tenir els mateixos punts i un diferencia de tanteig igual (+10/-10) el que resolt aquest empat, segons l’article 113è del reglament jurisdiccional de la FCBQ, és el que hagi aconseguit major tanteig en el partit que va guanyar.

A pesar d’això des del Junta Directiva del club volem felicitar a tots i cada uns dels jugadors i cos tècnic del Also Casals Instal·lacions Cantaires per l’esforç realitzat durant tota aquesta temporada i especialment en aquesta 2ª volta que ha estat magnífica i de la que tothom ha parlat. Ens sentim molt orgullosos de vosaltres

També volem felicitar a tots els socis i aficionats que han tornat a sentir el bàsquet per les seves venes i setmana a setmana heu vingut a recolzar al vostre equip al Pavelló de Ferreries. Des d’aquestes línies volem animar-vos a continuar fent-ho fins a final amb els equips de la nostra base que també estan assolint molts bons resultats (Júnior, Cadet, …).

Com no, no hem vull deixar de donar el agraïments corresponents a tots el mitjans de comunicació que ens han donat suport i ens han fet arribar a totes les cases de les Terres de l’Ebre cobrint setmanalment les nostres competicions.

A partir d’avui la Junta Directiva comença a preparar la propera temporada amb il·lusió i forces renovades per aconseguir que sigui igual o millor i puguem assolir els objectius fixats i poder fer referent a la nostra entitat.

Salutacions

CB Cantaires Tortosa

Sisco Pepió -President-

No es permeten més comentaris.