Conveni Obra Social “La Caixa”

Conveni Obra Social “La Caixa”

El passat Dilluns 3/11/2014 a l'oficina de Caixabank -Parc Tortosa-, es va signar l'acord de col·laboració entre La Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona, a través de la seva Obra Social i el CB Cantaires Tortosa. Aquest conveni va estar signat per la Delegada deCaixabank de l'oficina del Parc a Tortosa, Sr. Montserrat Rincon i el president del CB Cantaires Tortosa, Sr. Sisco Pepió.

Aquest conveni té per objecte establir el marc de col·laboració entre l'Obra Social "La Caixa" i el nostre club per afavorir el desenvolupament de diverses activitats per fomentar la integració social, la cultura i l'esport a la ciutat de Tortosa i dotar d'una quantitat econòmica per poder desenvolupar durant la temporada aquestes activitats.

La missió de l'Obra Social "La Caixa" es contribuir al progrés de les persones i de la societat, amb especial incidència en els col·lectius més vulnerables, ja sigui a través de programes propis, aliances estratègiques o col·laboració amb tercers. A tal finalitat, l'Obra Social "La Caixa" desenvolupa programes socials, educatius, culturals,...amb una vocació transformadora.

Des del CB Cantaires Tortosa volem agrair l'interès i col·laboració mostrats per l'Obra Social "La Caixa", i especialment a la directora de l'oficina de Caixabank -Parc Tortosa-, Sra.Montse Rincon, per poder-nos donar l'oportunitat de desenvolupar l'estratègia social i cultural plantejada pel club en el seu Projecte Esportiu mitjançant aquest conveni.

Fem Cultura..Fem Labor Social ...Fem Esport...Fem Ciutat!

Salutacions
Junta Directiva
CB Cantaires Tortosa

No es permeten més comentaris.