EQUIPS COPA CATALUNYA!

EQUIPS COPA CATALUNYA!

EL BÀSQUET CANTAIRES TORTOSA-VINYES DEL CONVENT, NOU EQUIP DE LA COPA CATALANA

La Federació Catalana de Bàsquet ha comuninat dimecres a migdia l’ascens oficial a la Copa Catalana al Club Bàsquet Cantaires Tortosa-Vinyes del Convent.

Una fita històrica per al conjunt tortosí, que aconsegueix el tercer ascens consecutiu i arriba a la màxima competició basquetbolística de Catalunya.

A la darrera jornada de la lliga regular, el Cantaires va aconseguir la classificació per la lligueta d’ascens, fruit de la combinació de la victòria tortosina a la pista del Bàsquet Ribes (38-69). Això li va permetre al conjunt de la capital del Baix Ebre enfrontar-se al Club Bàsquet Sant Boi i el Club Bàsquet Quart.

Una promoció que es va disputar el cap de setmana del 13 i 14 de maig i on els tortosins s’imposaven divendres a la pista del Sant Boi per 45 a 75, mentre que dissabte superaven en ajustat duel al Club Bàsquet Quart per 68 a 66 al pavelló municipal de Ferreries, amb les grades plenes de gom a gom.

Tot i així, el CB Cantaires Tortosa-Vinyes del Convent, ha tingut d’esperar la reestructuració de categories per tal de veure’s beneficiat per les compensacions i ocupar una de les vacants que ha quedat a la lliga catalana.

CB CANTAIRES TORTOSA

No es permeten més comentaris.