Fitxatge Vitalli Augustovskyi

Fitxatge Vitalli Augustovskyi

El CB Cantaires Tortosa continua treballant per configurar l'equip sènior. Durant aquestes darreres hores s'ha incorporat el jugador ucraïnès Vitalli Augustovskyi. Aquest jove jugador de 25 anys, medeix 2'05 mtrs i pesa 96 Kg.

Vitalii Augustovskyi va néixer a Ucraïna on va jugar en els equips base del club de la seva ciutat, Dnepropetrovsk. Posteriorment es va desplaçar a EUA, concretament a Califòrnia, on a es va formar com al jugador que és ara.

Vitalii Augustovskyi té coneixements de bàsquet molt sòlids. Pot manejar la pilota amb destresa, és ràpid, té bon tir exterior i té gran visió del joc. Sap jugar d'esquena al cèrcol i des del perímetre pot disparar des de qualsevol distància. Aquest jugador pot jugar en múltiples posicions, no obstant ve a jugar amb una posició de Ala-Pívot i Pívot.

Amb aquest fitxatge el joc interior de l'equip ja queda configurat.

La seva experiència com a jugador és la següent:

1997-2008 va jugar en els equips de bàsquet de la seva ciutat, Dnepropetrovsk 2009-2010 Va formar part de la Basketball AcademyFrance, treballant amb entrenadors serbis.

2010-2011 Jacksonville College, Jacksonville, Texas USA 2011-2012 Durant aquesta temporada va jugar a Antelope Valley College,California USA Als estius del 2011 i 2012, va estar jugant a lligues a Los Angeles -SAYNO ClassicJBL National Pro AMThe Drew-

No es permeten més comentaris.