PRETEMPORADA 2016-2017

PRETEMPORADA 2016-2017

L’Equip Sènior del CB Cantaires Tortosa ja s’ha posat a treballar per preparar la temporada 2016-2017, una temporada on l’equip tortosí jugarà al màxima lliga de bàsquet català, la COPA CATALUNYA, on es podrà enfrontar contra equips històrics com el CB Sant Josep, AECC Mataró, CN Sabadell, CB Terrassa, CB Collblanc,…i fins a 32 equips que constituiran els 2 grups d’aquesta competició.
L’Equip tècnic estarà format per Claudio César Prieto , 1er entrenador, Xose Leyenda com a 2on entrenador, Pablo Hernandez com a Delegat Equip i Sergi Galera com a Preparador Físic.
Els entrenadors ja s’han començat a configurar la plantilla de jugadors del primer equip del club. Tots els jugadors de la passada temporada continuaran en l’equip (Luc, Kiliam, Sandy Jr, Ivan, Dani, Xavi, Sergi D.). En l’apartat d’incorporacions i baixes cal destacar que el jugador canterà Pol Garcia passarà a formar part del 1er equip, la renovació de David King, la baixa de Sergi Galera que passarà a formar part de l’equip tècnic de l’equip i la baixa de Steven Miro i Miki Novovic que han anat a jugar en lligues estrangeres.
L’Equip sènior té previst el inici de la pretemporada per a la segona quinzena d’agost i l’equip tècnic ja està preparant els partits amistós que es jugaran els caps de setmana de la tercera/quarta setmana d’agost i la primera /segona de setembre.
El que està clara és la data de l’estrena oficial de l’equip sènior davant l’afició, Diumenge 4/9/2016 al Pavelló de Ferreries al V Torneig Ciutat de Tortosa, el qual coincidirà en Festes de La Cinta, i contra un equip que està per definir.

CB CANTAIRES TORTOSA

No es permeten més comentaris.