TORTOSA 22-09-2013

INSTAL. ALSO CASALS CANTAIRES...89
BASQUET RIBES ...70

Primera victòria del primer equip de Cantaires a la 2a Catalana (89-70).
Després d'una setmana molt difícil per als jugadors tortosins (digerir i canalitzar la contundent derrota de la primera jornada no és gens fàcil), l'equip s'ha aixecat amb força i ha aconseguit una meritable victòria contra el Bàsquet Ribes.
La primera part ha estat molt igualada doncs tots dos equips hem estat molt encertats ofensivament. Les distàncies sempre han estat favorables als nostres interessos (19-9, minut 7) però en cap moment ens hem pogut desempallegar dels visitants. Així, al descans el marcador reflectia un ajustat 45-41 després d'una primera part trepidant.
El tercer quart ha vist la nostra millor versió. La defensa ha sabut ajustar els moviments dels seus jugadors exteriors (els veritables canalitzadors del seu joc ofensiu) mentre en atac hem seguit amb el mateix encert. Hem passat a comandar més clarament el marcador (el joc era clarament dominat per nosaltres des del primer minut) amb una diferència de 16 punts (68-52). Els visitants han intentat tornar al partit pujant la intensitat defensiva a l'inici de l'últim quart. 2 triples consecutius han igualat el marcador (73-62, minut 34), però un triple i 2 contraatacs han desfet qualsevol patiment (82-62, minut 36). Aquests 20 punts s'han mantingut fins al final del partit (89-70).
Felicitem a tots els jugadors per la intensitat i bon joc exibits i els animem a continuar amb la bona feina dels entrenaments.
La propera setmana visitem la complicada pista del AD Torreforta.

TARRAGONA 10/02/2013

CB CANTAIRES TORTOSA...101
BASQUET ARBOÇ...49

Fàcil victòria l'aconseguida aquest diumenge pel primer equip del Cantaires contra l'Arboç (101-49).
L'inici del partit ja va demostrar que els nostres jugadors es prenien molt seriosament el partit contra l'últim clasificat de la lliga. Un parcial de 11-0 va ser la nostra carta de presentació, resultat que es va ampliar fins el 29-6 del final d'aquest primer quart. La defensa i el contraatac van ser les armes amb les que vam aconseguir anar augmentant la distància a mesura que passaven els minuts (37-11, minut 17; 49-21 al descans).
La segona part ens va servir per treballar algunes situacions, principalment defensives, que potser haurem de desenvolupar en altres partits. Malgrat aquestes introduccions, ni el joc ni el marcador es van veure perjudicats en cap moment de manera que les diferències van continuant creixent tot i els esforços i les variants defensives que ens van proposar els visitants. Així, al minut 27 la diferència superava els 40 punts (69-26), al minut 34 superàvem els 50 (82-31), fins al final del partit (101-49).
L'aportació de tots els jugadors va ser decisiva perquè el ritme de partit no decaigués ni un sol instant.
Ara tenim una setmana per seguir millorant alguns aspectes del joc per tal de poder competir a la pista del Claret d'aquest proper dissabte.

TORTOSA 04/11/2012

SICORIS CLUB...61
CB CANTAIRES...54

CRÒNICA

En el partit disputat diumenge a la pista del Sícoris el primer equip del Cantaires
va caure derrotat després d’un intens partit per 61-54.
Va ser un partit amb 2 parts ben diferenciades. La primera va ser clarament de
domini visitant. Amb un joc ràpid i precís vam aconseguir agafar un bon
avantatge (16-26, minut 4 del segon quart). Però algunes pilotes perdudes de
manera innocent van propiciar fàcils contracops dels locals amb la qual cosa el
marcador es va igualar al descans (28-30).
A la segona meitat l’encert en el tir exterior va baixar força. Aquest fet, unit amb
les poques faltes xiulades a prop de cistella i que ens impedien ficar pilotes
interiors (17 faltes a favor, 26 en contra; 15 tirs lliures a favor, 30 en contra), va fer
que el Sícoris agafés un avantatge de 10 punts a poc més d’un minut pel final (59-
49). Malgrat això, l’esperit de lluita no va decaure en les files tortosines. Aquesta
lluita va fer reduir la distancia fins el 61-54 definitiu.